GÜNCEL

Hikmet Genç, bildiri yayınlayan 104 amirali yerden yere vurdu!

Akşam gazetesi yazarı Hikmet Genç, bildiri yayınlayarak milli idaredeyi tehdit etmeye çalışan 104 amirali yerden yere vurdu. Genç, 'Bu millet bildiriyi aldı, kıvırdı kıvırdı muhtıracılık oynayanlara iade etti. Siyaseti yargıyı beklemeden üstelik.Ona göre ha!.. Bir daha olmasın...' diyerek sert çıktı.

Hikmet Genç, bildiri yayınlayan 104 amirali yerden yere vurdu!

Akşam gazetesi yazarı Hikmet Genç bugünkü köşesinde, 'O bildiri muhtıracılık oynayanlara kıvrılıp iade edildi!' başlıklı dikkat çeken bir yazı yayınladı. Genç, bildiri yayınlayarak milli idaredeyi tehdit etmeye çalışan 104 amirali yerden yere vurdu. Hikmet Genç,  'Bu millet bildiriyi aldı, kıvırdı kıvırdı muhtıracılık oynayanlara iade etti. Siyaseti yargıyı beklemeden üstelik.Ona göre ha!.. Bir daha olmasın...' diyerek ateş püskürdü.

İşte o yazı... 

İfade özgürlüğü" diyen şavalaklar var.

"Emekli asker nasıl muhtıra versin, nasıl darbe yapsın" diye soran susaklar var.

"Bildirinin içeriği çok naif ama..,", "bunlar zaten televizyonlarda konuşuyordu", "büyükelçilerin de bildirisi vardı", hatta "bildiri pazartesi gönderilecekti, ama WhatsApp'ta yazışırken yanlışlıkla erken gönderildi" diyen bildiğin düz ahmaklar var!.. ("Aslında amiralin kuzeni göndermiş" diyen çıkarsa şaşırmam...)

Bir de "bunlar iktidarın ürettiği suni gündemdir" diyen kaşalotlar... (Tabii canım.., İktidar emeklileri topladı, bize muhtıra verin dedi?!.. Buna da kontrollü muhtıra deyin isterseniz.)

Güya hiç çaktırmıyorlar. Umutla sevinçle sallanan kuyrukları görünmüyor sanıyorlar.

Aklımızla dalga geçiyorlar. Salağa yatıyorlar. Milleti, kendileri gibi salak zannediyorlar...

Madem salağa yatmayı seviyorsunuz, o zaman salağa anlatır gibi anlatalım bir daha...

Bu ülke darbenin kanlısını da gördü, kansızını da...

Klasik darbe de gördü, post modernini de...

Klasik muhtırayı da gördü, 'e' halini de...

Rahatsız genç subayları da gördü, rahatsız emekli generalleri de...

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar