GÜNDEM

Hediye Akaryakıt Kazanmak İsteyenler Toplansın! Düzenli Akaryakıt Satın Alanlara Özel Litrelerce Benzin Motorin LPG Veriliyor!

Bankanın düzenlediği kampanyada akaryakıt alanlara hediye benzin, motorin ve LPG de verilecek. Araç sahipleri bu fırsatı kaçırmak istemeyecek. İşte kampanya ile ilgili detaylar ve akaryakıttaki hediye miktarı haberimizde...

Hediye Akaryakıt Kazanmak İsteyenler Toplansın! Düzenli Akaryakıt Satın Alanlara Özel Litrelerce Benzin Motorin LPG Veriliyor!

Bankanın akaryakıtla ilgili kampanyasına olan ilgi yüksek. Milyonları yakından ilgilendiren kampanyada önemli detaylara yer verildi. Akaryakıt alışverişi yapan banka müşterileri, artık hediye akaryakıt kazanma şansı elde ediyor. Detayları sizlerle paylaşırken bir yandan da merak edilenleri aktaralım.

Akaryakıt Hediye Edilecek!

Ziraat Bankası, kampanya dahilinde akaryakıt hediye ediyor. Eğer 250 TL ve üzeri dört defa akaryakıt alışverişi yaparsanız 75 TL akaryakıt harcaması hediye. Peki kampanyaya dahil olan kartlar hangileridir? Ziraat Bankası'na ait kartlarda geçerli kampanyada belirli kartlar sayılmayacak. Avantajlı kampanyanın ne zaman sona ereceği de sorulmakta.

Ziraat Bankası Akaryakıt Kampanyası Detayları

"Kampanya 16 Şubat - 31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli olup, Bankkart Mobil ve bankkart.com.tr'den katılım sağlanması gerekmektedir.
Bankkart'ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira verilecektir.
Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 75 TL Bankkart Lira kazanabilir."

Hang Kartlar Kampanyadan Faydalanabilir?

Bankkart resmi internet sitesinden gelen açıklamada ise "Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilir. Bankkart Ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir." ifadesine yer verildi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar