MEDYA KÖŞESİ

"Hazırsanız, kemerlerinizi bağlayın yazı yolculuğuna başlıyoruz..."

Salih Tuna Sabah gazetesi okurlarına merhaba derken, tebrik mesajlarına teşekkür edip haftanın hangi günleri yazacağını da duyurdu...

"Hazırsanız, kemerlerinizi bağlayın yazı yolculuğuna başlıyoruz..."

Yeni Şafak gazetesinden istifa ettikten sonra hanrgi gazetede yazacağı merakını Sabah gazetesine attığı imza ile gideren Salih Tuna, bugün ilk yazısıyla Sabah okurlarına "merhaba" dedi...

"Mutat selamımızı çakarak başlayalım söze. Onca aradan sonra 'pat' diye mevzuya girmek yakışık almaz. Hem Sabah okurlarıyla da bu ilk günümüz, yani ilk buluşmamız. Selamsız olmaz" diyen Salih Tuna, "O halde... Sağa sola selam, ortaya selam, beylere ağalara, ustalara çıraklara, kapıdaki anahtara, kara göze kara kaşa, sırdaşa, arkadaşa, demirbaşa, arayana sorana selam. Velhasıl, bilumum okuyuculara selam" dedi.

"İmdi, Salah Birsel ustamız gibi söyleyelim: Hazırsanız, kemerlerinizi bağlayın, bugünkü yazı yolculuğumuza başlıyoruz" diyen Salih Tuna, yazısının sonuna koyduğu iki notla da okuyucuya kendisiyle ilgili bilgilendirme yaptı.

İşte o bilgilendirme notları:

NOT 1: Bu hafta hariç yine aynı yazı günlerimizde (Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi) huzurlarınızda olacağız.
NOT 2: Arayan soran, tebrik eden, destek mesajları çeken dostlara, okurlara ve bu köşeyi bana açan Sabah gazetesine çok teşekkür ediyorum.

Salih Tuna'nın yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum