GÜNDEM

Hasan Cemal talihsiz kaza sonrası böyle görüntülendi! Yazılarına ara vermişti

Gazeteci Hasan Cemal, spor yaparken düşerek ayak bileğini kırmıştı. Bu süreçte yazılarına ara veren Cemal, hastaneden taburcu oldu. Tuğrul Eryılmaz, Cemal'in hastane çıkışını köşesinde paylaştı.

Hasan Cemal talihsiz kaza sonrası böyle görüntülendi! Yazılarına ara vermişti

Gazeteci Hasan Cemal, yürüyüş yaparken düşmüş ve sol ayak bileği üç yerinden kırılmıştı. Ameliyat olan ve tedavi sürecinde yazılarına ara veren Cemal, hastaneden taburcu oldu.

Tuğrul Eryılmaz,Hasan Cemal'in hastane çıkışının fotoğrafını bugünkü yazısında paylaştı. Eryılmaz, yazında şunları söyledi:

"* Evet, Hasan Cemal yürüyüş yaparken düşüp ayak bileğini kırdıktan sonra ameliyat olduğu hastaneden çıktı ve tekerlekli sandalye ile evine gitti. Kendisine gerçekten çok geçmiş olsun deyip yanaklarından öpüyorum. Fakat söylemeden duramayacağım, Allah Ayşe Cemal’e sabırlar versin çünkü Hasan abimiz bir süre evden çıkamayacak.

Peki bu saldırgan cesareti nereden buluyorum? Şuradan buluyorum: New York Üniversitesi’nden mezun olan kızları Defne Cemal MoMa'da işe kabul edilmiş. Nasıl olsa onun sevinciyle bana bulaşmazlar diye."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar