GÜNDEM

Hande Fırat'tan Cem Küçük'e bomba gönderme!

Cem Küçük, Mavi Marmara sözleri üzerine sosyal medyada linç edildi. Hande Fırat'ın dün geceki olayların ardından sabah attığı günaydın tweeti ise manidar bulundu.

Hande Fırat'tan Cem Küçük'e bomba gönderme!

Cem Küçük'ün dün akşam bir tv programında Mavi Marmara ile ilgili sözleri olay oldu.  Sadece İslamcı camiadan değil pek çok kesimden eleştiri yağmuruna tutulan Cem Küçük, özür diledi ama kar etmedi. 

Dün gece yaşanan bu olayların ardından Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın "günaydın" tweeti ise Cem Küçük'e gönderme olarak algılandı. 

Cem Küçük de Hande Fırat'ın twitini kendi üzerine aldı ve Twitter hesabından cevap verdi...

Hande Fırat Twitter hesabından "İnsan işaret parmağı ile birini itham ederken diğer üç parmağının kendisini gösterdiğini unutmamalı. Günaydın !" yazdı.

Cem Küçük'ün Twitter profil fotoğrafında işaret parmağıyla birilerini gösterdiği ve Hande Fırat'ın tarif ettiği şekilde durduğu görülüyor. 

hande fırat

cem küçük

CEM KÜÇÜK'TEN HANDE FIRAT'A CEVAP...

Cem Küçük "Karargah Rahatsız" haberi için Hande Fırat'ı Twitter'dan topa tutmuş, "hainlikle" itham etmişti. 

Hande Fırat'ın twitine Cem Küçük'ün cevabı gecikmedi... Küçük, Twitter üzerinden "Karargah rahatsız manşetinden utanmayan Hayırcı Hande Fırat da "Mavi Marmaracı" olmuş. Fırat "Aydın Doğan"ın emrindedir." mesajı paylaştı...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum