POLEMİK

Hande Fırat'ın 'yerli otoyu gördük' paylaşımı Twitter'ı salladı

Hande Fırat'ın Sanayi Bakanı Mustafa Varank'ın Hürriyet yazarlarına "yerli otomobili" gösterdikleri fotoğrafı ve yerli otomobil haberini Twitter'dan paylaşması olay oldu.

Hande Fırat'ın 'yerli otoyu gördük' paylaşımı Twitter'ı salladı

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, kişisel Twitter hesabında "Yerli oto Ar-Ge Bilişim Vadisi'nde" başlıklı haberi takipçileriyle paylaştı.

Fırat'ın "Yerli otoyu gördük" notuyla paylaştığı ve Hürriyet muhabiri Eray Görgülü'nün imzasını taşıyan haber yer aldı.

Haberde şu ifadeler yer alıyor:

"Sanayi Bakanı Mustafa Varank, yerli otomobil prototipinin 1/4 ölçekli ilk modelini Hürriyet Ankara ekibine gösterdi. Henüz ticari bir sır olarak değerlendirildiği için aracın görüntüsünü paylaşmadıklarını belirten Varank, 'Türkiye’nin Otomobil Girişim Grubu, aralık ayında yürüyen prototipi Türkiye’ye sunmak istiyor' dedi.

 hande fırat

YERLİ OTOMOBİL GEYİĞİNE İSMAİL SAYMAZ DA KATILDI

Hande Fırat'ın bu paylaşımı yapmasıyla "yerli otomobil" geyiklerinin havada uçuşması bir oldu. 

Özellikle Leonardo da Vinci'nin "Son Akşam Yemeği" olarka bilinen tablosu üzerine yapılan caps en çok paylaşılan caps oldu. 

Hürriyet muhabiri İsmail Saymaz da bu furyaya katılarak Hande Fırat'ın "Gece Görüşü" programına gönderme yaptı. İsmail Saymaz "Gece Sürüşü" diyerek o capsi paylaştı. Hande Fırat da altına "sanat işi bizde, kim yaptuysa baya güldüm" dedi. 

ismail saymaz

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar