GÜNCEL

Hande Fırat hakkındaki dedikodular Sabah yazarını çıldırttı!

Gazeteci Hande Fırat canlı yayında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmasının ardından yapılan yorumlara hafta sonu kaleme aldığı yazısında tepki göstermişti. Sabah yazarı Yüksel Aytuğ'un o yorumlara çıkışı Fırat'tan daha sert oldu. Aytuğ öyle şeyler söyledi ki...

Hande Fırat hakkındaki dedikodular Sabah yazarını çıldırttı!

CNN Türk'te Gece Görüşü programında rahatsızlanan Hande Fırat, canlı yayına devam edemeyip, "Kısa bir ara veriyoruz." diyerek reklama gitmiş ve ardından hastaneye kaldırılmıştı. Yaşananların ardından Fırat hakkında sosyal medyada çirkin yorumlar yapıldı. Sabah yazarı Yüksel Aytuğ da yazılan bu yorumlara çok sert tepki gösterdi. 'Yapılan rezil yorumlar içimi kaldırdı' diyen Aytuğ açtı ağzını yumdu gözünü:

"Ey öküz altı buzağı arayıcıları... Ey insanlıktan nasipsizler... Ey herkesi kendi gibi komplocu ve trol belleyenler... Hiçbir şeye inancınızın olmadığı belli. Hiç olmazsa ölüme ve hastalığa saygınız olsun..."

Hiç mi vicdanınız kalmadı? Birazcık da mı?

CNN Türk'teki Gece Görüşü programının sunucusu Hande Fırat, canlı yayında rahatsızlandı. Beti benzi atmış, titreyen bir halde "Biraz ara vermek zorundayız" diyerek yerinden doğruldu. Reji yayını kesmeye hazırlanırken Fırat'ın, program konuklarının desteğiyle kulise götürüldüğü görüldü. Daha sonra Fırat'ın hastaneye kaldırıldığı ve tetkiklerinin yapıldığı açıklandı. Son olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medyadan Hande Fırat'ın sağlık durumunun iyi olduğu bilgisini verdi.
Vay efendim Hande Fırat kimmiş de, Sağlık Bakanı bizzat açıklama yapıyormuş. Yok efendim, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci kez göreve aday olacağı tartışması sırasında Hande Fırat acil bir telefon almış da programı apar topar bitirmek için böyle bir rol yapmış. Yok efendim Prof. Dr. Ersan Şen bilgisiyle yandaş takımını(!) ezip geçecekken program acilen bitirilmek zorunda kalınmış falan filan... Sosyal medyada konuyla ilgili rezil yorumları okudukça içim kalktı, gözlerim kanadı. Yahu bir bakan, kişisel dostluğu olan, ülkenin önemli bir gazetecisinin -ki 15 Temmuz'da yaptığı canlı telefon bağlantısıyla darbenin seyrinin değişmesinde önemli rolü olmuştur- sağlık durumuyla ilgili açıklama yapmaktan niye imtina etsin? Siz bir doktor olsanız, bir tanıdığınız acilen hastanenize yatsa, 'Aman dedikodu olmasın' diye servisine uğramamazlık eder misiniz? Peki bir sunucunun önemli sağlık nedenleri yüzünden canlı yayında bayılma hakkı ve özgürlüğü yok mudur?
Ey öküz altı buzağı arayıcıları... Ey insanlıktan nasipsizler... Ey herkesi kendi gibi komplocu ve trol belleyenler... Hiçbir şeye inancınızın olmadığı belli. Hiç olmazsa ölüme ve hastalığa saygınız olsun...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar