GÜNCEL

Hande Fırat aman gevşemeyin, sevinmek için çok erken deyip uyardı!

Hürriyet gazetesi yazarı Hande Fırat, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'la konuşmalarını aktarıp uyardı, 'aman gevşemeyin, sevinmek için çok erken' dedi.

Hande Fırat aman gevşemeyin, sevinmek için çok erken deyip uyardı!

Hürriyet gazetesi yazarı Hande Fırat bugünkü köşesinde  'aman gevşemeyin, sevinmek için çok erken' başlıklı dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Fırat, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'la konuşmalarını aktarıp, Ceyhan'ın henüz umutlu konuşmadığını, kısıtlamanın etkisinin bir haftadan sonra görülmeye başlanacağına dikkat çektiğini vurguladı. 

İşte o yazı... 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Edirne’de yaptığı açıklamada, “Tüm Türkiye’de son iki haftada hastaneye başvuru yarı yarıya düştü. Bu sürecin sonunda vaka sayılarının çok azaldığı gerçek bir bayramı yaşamak istiyoruz” dedi. Hepimizin isteği vaka ve ölüm sayılarının azalması. Ancak yine hepimiz bu iki yılda acı ile öğrendik ki; sevinip birden açıldığımızda ya da gevşediğimizde o sayılar yeniden artıyor... Değerli Hoca; Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’ı aradım.

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar