GÜNDEM

Haluk Levent'ten çaresizliğin sembolü olan Sabiha nineye müjde!

AHBAP Platformunun kurucusu Haluk Levent, ineği uçurumdan düşerek telef olan Sabiha nineye güzel haberi verdi.

Haluk Levent'ten çaresizliğin sembolü olan Sabiha nineye müjde!

Kurucusu olduğu AHBAP platformuyla yardıma muhtaç bir çok insanın imdadına yetişen Haluk Levent, şimdi de ineği uçurumdan düşerek telef olan Sabiha nine için harekete geçti. Levent, ineğinin başında uzun uzun ağlayan Sabiha nineye müjdeli haberi sosyal medya hesabından verdi.

Haluk Levent'ten çeresizliğin sembolü olan Sabiha nineye müjde! - Sayfa 4

Denizli'de uçurumdan düşerek telef olan ineğinin başında saatlerce gözyaşı döken 70 yaşındaki Sabiha Özel, sosyal medyada adeta 'acının ve çaresizliğin sembolü' oldu.

Üzüntüsünden sabaha kadar uyuyamadığını ve gözyaşı döktüğünü belirten Özel, 'Gümüş' ismini verdiği buzağısıyla teselli bulduğunu söyledi.

Özel'le ilgili güzel haberi ise AHBAP Derneği'nin Kurucusu Haluk Levent, "Merak etmeyin, Osman B. ve arkadaşları teyzemize bir değil 2 inek aldı. Yarın teslim edilecek." sözleriyle duyurdu.

Haluk Levent'ten çeresizliğin sembolü olan Sabiha nineye müjde! - Sayfa 5

Öte yandan Sabiha nineye bir güzel haber de Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'den geldi. Pakdemirli, Sabiha nineye yeni bir inek alınarak gerekli tüm eksiklerinin tamamlanması konusunda Denizli Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne talimat verdi. Talimat üzerine harekete geçen Tarım ve Orman il Müdürü Yılmaz Erkaya, Merkezefendi İlçe Tarım Müdürü Nurdoğan Yaşar ve beraberindekiler, buzağılı bir inek alarak Sabiha nineye hediye etti.

Bakan Pakdemirli, yaptığı görüntülü konuşma sırasında Sabiha nineye, “Bizler her daim sizlerin yanındayız. Basından takip ettim, gerekenlerin yapılması konusunda hemen talimat verdim. Hiç merak etme ne gerekiyorsa yapılacak. Senin ellerinden öpüyorum, sizler var oldukça bizle de var oluyoruz. Devlet şefkatli kollarıyla her zaman yanınızda” dedi.

Haluk Levent'ten çeresizliğin sembolü olan Sabiha nineye müjde! - Sayfa 3

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar