GÜNDEM

Haluk Levent'ten Alkış Toplayan Hareket! Depremde Ailesini Kaybeden Genci Yardımcısı Yaptı!

Haluk Levent, depremden etkilenen bir gence iş istihdamı sağladı. Yardımcısı olarak işe başladığını belirtti ve önemli bir çağrıda bulundu. Kurum ve kuruluşların bu çağrıya uymasını bekliyor. Kahramanmaraş depremi sonrasında anlamlı bir harekette bulundu.

Haluk Levent'ten Alkış Toplayan Hareket! Depremde Ailesini Kaybeden Genci Yardımcısı Yaptı!

Haluk Levent, AHBAP Derneği aracılığıyla yapılan hayır işlerinin yanı sıra bireysel olarka sunduğu desteklerle de biliniyor. Kahramanmaraş Depremi ile birlikte on binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Haluk Levent de depremde ailesini kaybeden genç için istihdam yarattı. Yapmış olduğu sosyal medya paylaşımı ile de farkındalık oluşturdu.

Depremzede Gence Sahip Çıktı!

Haluk Levent, depremde ailesini kaybeden genç ile bir araya geldi. Kendisini yardımcısı olarak işe aldı. Böylelikle kendisinin istihdam edilmesi sağlandı. Üstelik sosyal medyadan yaptığı çağrıda ise dikkatleri farklı bir konuya çekti.

Depremzedeler İstihdam Çağrısı Yaptı

Haluk Levent, Cemil Yurtseven ile bir araya geldi ve fotoğraf çekildi. Daha sonra sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda

"Ailesinin tümünü depremde kaybeden Cemil Yurtseven kardeşimle buluştuk. O artık benim kardeşim. Yardımcım olarak işe başladı. Ahbap'ta da 2 depremzede kardeşimizi istihdam edeceğiz. Tüm kurumlara çağrım şudur. Yapacağınız en güzel yardım depremzedelere istihdam sağlamaktır. Haydi" ifadesine yer verdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum