GÜNDEM

Haluk Levent'in AFAD Açıklaması Sosyal Medyada Gündem Oldu! Canlı Yayına Bağlanamadığını Söyledi ve Duyurusunu Yaptı!

Haluk Levent'in AFAD için yapmış olduğu açıklama dikkat çekti. Sosyal medyada yüz binlerce kullanıcının beğendiği ve milyonların paylaşımı gördüğü ortaya çıktı. Canlı yayındaki bağış gecesine bağlanamadığını söyleyen AHBAP kurucu ismi ve ünlü sanatçı, bağışla ilgili önemli ifadeler kullandı.

Haluk Levent'in AFAD Açıklaması Sosyal Medyada Gündem Oldu! Canlı Yayına Bağlanamadığını Söyledi ve Duyurusunu Yaptı!

Türkiye Tek Yürek programı aracılığıyla depremzedelere bağış toplandı. Sayısız ünlü ismin katıldığı bağış kampanyasında 90 milyar TL'den fazla para toplandı. Bu toplanan paranın AFAD ve lojistik destekle birlikte depremzedelere ulaşacağı biliniyor. Yardım yapanlar arasında herkesin yakından tanıdığı AHBAP'ın kurucusu olan Haluk Levent de vardı. Ancak açıklamasını sosyal medyadan yapmak zorunda kaldı.

Televizyona Alınmadı mı?

Televizyon canlı yayın bağlantısına alınıp alınmadığı merak edilen Haluk Levent, sosyal medyadan açıklama yaptı. Neden bağlanamadığı konusunda çok fazla bilgi vermese de asıl amacı olan bağış işleminden söz etti. AFAD emekçilerine selam gönderdi ve ne kadar ödeyeceğini duyurdu.

500 bin TL Bağış Yaptı!

Haluk Levent, açıklamasında "TV ye bağlanmak istedim ama olmadı. Yıllarca beraber çalıştığımız eskisinden yeni yöneticisine kadar görüştüğüm bildiğim hatta yangınlarda sellerde özverili çalışmalarına tanık olduğum Afad emekçileri geldi aklıma. Onlara selam olsun. Ben de 500 bin TL bağış açıklıyorum." ifadesine yer verdi ve bağışını resmi olarak duyurdu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar