GÜNDEM

Haluk Levent AHBAP'a Gelen Bağışlar Hakkında Konuştu! Depremzedelere Yapılacak Yardımlar Açıklandı!

Haluk Levent'in AHBAP adına yapmış olduğu konuşma milyonlar tarafından izlendi. Kahramanmaraş depremi sonrası AHBAP'a gelen bağışlar ile barınma, gıda ve diğer temel desteklerin sağlanacağını vurguladı. Depremzedeler için hayata geçirecekleri projelerden söz etti.

Haluk Levent AHBAP'a Gelen Bağışlar Hakkında Konuştu! Depremzedelere Yapılacak Yardımlar Açıklandı!

Haluk Levent, AHBAP'a aktif olarak gelen bağışlarla ilgili konuşma yaptı. Kahramanmaraş'taki depremden sonra ana bölge ve diğer etkilenen şehirlerde yürütülen çalışmalardan söz etti. Gıda, barınma ve temel ihtiyaçlar kapsamında çeşitli desteklerde bulunduklarını ifade etti. Açıklamasında öğrenci yurtlarına da değindi ve önemli bir bütçe ayırdıklarını duyurdu. Haluk Levent'in açıklamasındaki önemli satırbaşları toplandı. Ünlü sanatçı, yıllardır AHBAP Derneği aracılığı ile çeşitli yardımlar gerçekleştiriyor. Gönüllü çalışanlarıyla önemli çalışmalara imza attıkları da bilinmekte.

Konteyner Alımları İçin 400 Milyon TL!

Konteyner alımları için 400 milyon TL ayırdıklarını ifade eden Haluk Levent, Hatay Valiliği'nden bunun için izin aldıklarını da belirtti. Arazi toprak durum incelemesi yapılıyor ve konteynerlar için alan bakılıyor. AFAD ile de koordineli bir şekilde çalıştıklarının altını çizdi:

"Satın aldığımız ve alacağımız, 2 bin konteyneri için Hatay Valiliğinden izin aldık. Diğer şehirlerdeki toprak arazi durumuna bakıyoruz, 2 bin 3 bin konteyner alımı daha yapacağız. Yeter ki bize oradan hadi getirin denilsin. Konteyner için ayırdığımız bütçe 400 milyon TL."

Öğrenci Yurtları İçin 150 Milyon TL Bütçe!

Öğrenci yurtları ve depremzedelerin barınma ihtiyacının giderilmesi için toplamda 150 milyon TL'lik bütçe ayırıldığı belirtildi. Bununla birlikte barınma sorununun önemli ölçüde AHBAP'a gelen bağışlarla karşılanacağı aktarıldı. Haluk Levent, bakanlık onayıyla birlikte gerçekeşecek projelerinden söz etti:
"Bakanlık onayı ile bize verilecek alanda öğrenci yurtlarımız için ayrılan bütçe 150 milyon TL. Bu söylediğimiz projeleri en yakın zamanda hayata geçireceğiz. sayın Cumhurbaşkanım, tüm siyasi parti liderlere, halkımıza söylüyorum bizler ne taahhüt ediyorsak yerine getireceğiz. Bütün dostlarım burada çalışıyor. Ahbap derneği olarak bize güvendiniz çok teşekkür ederiz"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar