GÜNDEM

Halkbanktan Emekliye 100 bin TL Kredi rekor kırıyor

Halkbank'tan Emeklilere büyük kredi imkanı! 100 bin TL'ye kadar! Peki, hangi şartlar aranıyor? Her emekli alabilecek mi? Ayrıntılar haberimizde.

Halkbanktan Emekliye 100 bin TL Kredi rekor kırıyor

Çalışan kesimin çoğu, çok zorlandığında emeklilik hayali kurarak bir nebze olsun rahatlamaya çalışıyor. Fakat ne yazık ki emeklilik hayal edildiği gibi geçmiyor.

Onca sene emek veren çalışan, emekli olunca maaşı belirgin seviyede düşüyor. Emeklilik tazminatı da geçmiş yıllara göre bir yatırım yapılabilecek seviyede olmadığı için zamanla geçim sıkıntısı baş gösteriyor.

İşte bu durumlarda emeklinin ihtiyacını gidermek için birçok banka çeşitli kampanyalar düzenliyor.

Enflasyonla mücadele eden emekli vatandaşlar da bankaların bu kampanyalarını takip ederek en cazip olanı bulmaya çalışıyor.

Halkbank da emekli vatandaşlara yönelik yeni bir kampanya başlattı. Kampanyanın içeriği tamamen emekliler için uygulanacak.

Kampanyadan Nasıl Yararlanılır?
Emekli maaşını Halkbank’tan alan veya almak için taahhütte bulunan emeklilere Halkbank’tan özel kampanya!

Halkbank yaptığı duyuruda emekli maaşını Halkbank’a taşıyan veya taşıyacağını bildiren tüm emeklilerin nakit ihtiyaçları için cazip ve uygun faiz oranları ile 100 bin liraya kadar kredi verilebileceğini duyurdu.

Halkbank yaptığı duyuruda: “Emekli maaşını bankamızdan alan veya bankamızdan alacağını taahhüt eden emekli müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçlarında cazip faiz oranları ile uygun ödeme koşulları gibi seçeneklerle 100 bin TL’ye kadar sunulan bireysel kredi ürünümüzdür” ifadelerini kullandı.

Uygun Geri Ödeme Seçenekleri
Halkbank, 25 bin TL’ye kadar olan kredi ödemelerinde %1.55 faiz oranı belirlerken 25 bin TL üzeri kredi ödemelerinde %1.69’dan başlayan faiz oranlarının olacağını belirtti. Duyuruda ayrıca çeşitli ödeme seçenekleri de mevcut. Dileyen her ay eşit miktarda ödeme yapacağı gibi dileyen emekli vatandaş ise serbest ödeme talebinde bulunabilecek.

Ödeme Çeşitleri

Ödeme çeşitlerinde;

·       Her ay eşit taksitle, serbest ödeme şeklinde, 3 ayda 1 eşit taksitli, artan taksitli ve azalan taksitli olarak farklı ödeme imkanları bulunuyor.

Ödeme çeşitleri emekli vatandaşların ilgisini oldukça çekmiş durumda. Klasik olmaktan çıkıp ihtiyaçlara göre kendini güncelleyen Halkbank, ödeme seçenekleri ile bir adım öne çıkıyor.

Başvuru Koşulları
Emekli maaşını Halkbank’tan alan veya almak için taahhütte bulunan emeklilere yapılacak olan bu kredi kampanyalarına başvuru yapmak için;

·       Halkbank Mobil Şube,

·       Halkbank İnternet Bankacılığı,

·       Size en yakın Halkbank Şubesi

gibi birçok başvuru seçeneği bulunuyor.

Halkbank Kredi Kampanyası Vade Seçenekleri
Kredi kampanyasında yapılacak olan çeşitli vade seçeneklerinde yasal mevzuatın uygulanacağını belirten Halkbank, çekilen kredi tutarlarını göre vadenin değişeceğini bildirdi.

 Çekilen kredi tutarı ile vade seçeneklerinin ters orantılı olduğu kampanyada çekilecek kredi limiti ve vade seçeneklerini tablo üzerinde gösterelim.

 

Kredi Tutarı
Vade Seçenekleri
50 bin TL
36 ay vade
50.001-100 bin TL arası
24 ay vade
100.001 TL ve üzeri
12 ay vade
 

Tabloda da görüldüğü üzere çekilen kredi tutarına göre vade seçenekleri değişiyor. Faiz oranlarının da 25 bin TL’ye kadar sabit daha sonrasında arttığını belirtelim.

Maaşını Halkbank’a taşıyan veya taşımayı taahhüt eden emekli vatandaşlar için 100 bin TL tutarındaki kredi tutarının en üst limit olduğunu da belirtelim.

100 bin TL Kredi Tutarı bankadan yapılan açıklamaya göre bu limitteki kredi faiz oranları;

Bankadan en az kredi taksit tutarı kadar acik hesap açtırmayı, kredi kartı başvurusu yapmayı, en az 2 adet otomatik ödeme talimatı vermeyi, Hayat Sigortası yaptırmayı, ve İnternet/Mobil/Dialog üyeliklerinden en az 1 tanesini yaptırmayı talep eden müşteriler için geçerlidir.

 

 

ÇOK OKUNANLAR