GÜNDEM

Halkbank'ı Seçenlerin Hesabına 23.500 TL Yatırılacak! Daha Önce Böyle Promosyon Görülmedi!

Halkbank, ödemelerde rekor üstüne rekor kırıyor. Promosyon ödemelerinde yeni bir dönem başladı. Bankayı tercih edenler kendilerini şanslı hissediyor. Peki kimler 23.500 TL'lik promosyon ödemesini almaya hak kazanacak?

Halkbank'ı Seçenlerin Hesabına 23.500 TL Yatırılacak! Daha Önce Böyle Promosyon Görülmedi!

Halkbank, önemli bir promsoyon ödemesi ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Emekli ve çalışanlara sunduğu fırsatlar nedeniyle bankanın son zamanlarda tercih edilme sıklığı da arttı. Kredi kampanyalarından promosyon ödemelerine pek çok seçenek sizleri bekliyor. Halkbank'ın 23.500 TL'lik ödemesine yönelik detaylar paylaşıldı.

Halkbank'tan Rekor Promosyon Ödemesi!

Halkbank, Hata Mustafa Kemal Üniversitesi'nde çalışmakta olan kişilere yüksek miktarda promosyon ödeyecek. Toplamda 23.500 TL'lik ödemenin 20 bin TL'si nakit olacak. 3.500 TL'si ise ParafPuan olarak hesaplara yatırılacak. Bu gelişme sonrasında çalışanların alacağı ödemeye ve promosyon anlaşmasına ilişkin üniversiteden resmi açıklama geldi:

"Rektörümüz Prof. Dr. Veysel Eren’in girişimleriyle Halkbank ile üniversitemiz arasında promosyon güncelleme anlaşması imzalandı. Tek seferde 20 bin TL ve 3500 Parafpuan olarak güncellenen promosyonların Mart ayı maaşları beklenmeden en kısa sürede personelimizin hesaplarına yatırılması planlanıyor. Afet sonrası süreçte üniversitemiz personeline bir nebze katkı sağlayacak anlaşmanın mimarlarına teşekkür ediyoruz.”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar