GÜNDEM

Halkbank üzerinden duyuru yapıldı! Yarın saat 23:30'da bitecek

Halkbank üzerinden duyuru yapıldı! Yarın saat 23:30'da bitecek

Halkbank üzerinden duyuru yapıldı! Yarın saat 23:30'da bitecek

Halkbank üzerinden yapılan yeni duyuruda nakit kredi kullanacak olan vatandaşlara hızlı bir şekilde ödemeler verileceği açıklandı. Halkbank mart ayı içerisinde başlatmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasında 30.000 TL'ye kadar gelir belgesiz kredi vereceğine ay başında duyurmuştu. Halkbank yapmış olduğu Bu kampanyada 30.000 TL ve üzerinde kredi kullanacak olan vatandaşlara düşük faizlerle kredi verirken özellikle de Banka hesabı olan vatandaşlara gelir belgesiz olarak işlem yapacağını açıkladı. Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ve banka kredi şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız 30.000 TL üzerinde ihtiyaç kredisi başvurularınızı gerçekleştirerek 36 ay vadeli Kredi alabileceğiniz bu kampanyaları sizlerde katılabilirsiniz.

Halkbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar için yapılan yeni Kredi ödemelerinde 30.000 TL ve üzerinde kredi kullanacak olan kişiler için yarın kampanya sona eriyor. Halkbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız ve başvurularınızı gerçekleştirerek nakit kredi kullanmak istiyorsanız ihtiyaç kredisi başvurularında bulunacak olan vatandaşlara 5 dakika içerisinde sonuç verilecek olan Halkbank mobil uygulaması üzerinden sizlerde banka hesabınız ile kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Halkbank hesabınız üzerinden alacağınız internet şifresi ile birlikte Halkbank Mobil uygulamasına giriş yapabilir ve buradan dilediğiniz zaman ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Halkbank hesabı olan tüm vatandaşlar ihtiyaç kredisi almak istiyorlarsa şubelere gitmeden de işlemleri de gerçekleştirebilecekleri bu kampanyalara katılarak diledikleri zaman ödemeler alabilecek ve ihtiyaç kredisi kullanabileceklerdir. Halkbank emekli maaşı hesabı üzerinden de ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu, kredi başvurusu yapacak olan emeklilerin emekli maaş hesapları üzerinde olmaları durumunda ay sonuna kadar düşük faizle 100.000 TL'ye kadar 24 ay vadeli Kredi ödemeleri gerçekleştirilmektedir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar