GÜNDEM

Halkbank, Kadın Müşterilerine Bonus Ödemesi Yapacak! Kampanya 12 Mart'a Kadar Geçerli!

Halkbank'ın Dünya Kadınlar Günü temalı kampanyasında bonus ödeme yapılıyor. Kadın müşteriler, bu bonuslardan rahatlıkla faydalanabilecek. İşte kampanyaya katılım şartları ve başvuruda bulunmak için detaylar haberimizde...

Halkbank, Kadın Müşterilerine Bonus Ödemesi Yapacak! Kampanya 12 Mart'a Kadar Geçerli!

Halkbank, 8 Mart 2023 Dünya Kadınlar Günü için önemli bir adım attı. Kozmetik ve giyim alışverişlerinde bonus imkanı sağlayan banka, sınırlı süre ile birlikte bu kampanyayı aktif tutacak. Eğer sizler de kozmetik alışverişi yapmayı planlıyorsanız kampanyadan faydalanabilirsiniz. Güncel olarak sunulan fırsatlar tek tek ortaya çıktı.

Halkbank'ta 100 TL Bonus Var!

Halkbank, eğer kozmetik ve giyim alışverişleri yaparsanız bonus ödemesinde bulunacak. Bunun için yurt içi banka POS'ları üzerinden alışveriş yapmalısınız. 300 TL ve üzeri alışverişlerinizde 20 TL ParafPara, toplamda ise 100 TL'ye kadar ParafPara kazanma imkanı sizleri bekliyor.

27 Nisan'a Kadar Kullanın!

ParafPara bonuslarınızı kullanmak için 27 Nisan 2023 tarihine kadar zamanınız var. Bu vakitten önce kullanım sağlamalısınız. Aksi halde bonuslarınız hesabınızdan alınacaktır.

Kampanyaya Katılım Şartları!

Halkbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda kampanyaya katılım şartlarıyla ilgili bilgiler verildi:

"6-12 Mart 2023 tarihlerinde Kadın müşterilere özel giyim ve kozmetik sektörlerinde yurt içi tüm banka POS'larından yapılacak 300 TL ve üzeri her alışverişe 20 TL, toplamda 100 TL ParafPara verilecektir.
Bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kampanyadan kazanabileceği en fazla ParafPara tutarı 100 TL’dir.
Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması ya da GÜN yazıp 3404’e SMS gönderilmesi (KKTC için 3444’e) gerekmektedir."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar