GÜNDEM

Halkbank İnanılmaz Bir Kampanya Başlattı! 6 Ay Geri Ödemesiz Olarak Tam Tamına 300 Bin TL Kredi

Halkbank, çeşitli toplumsal gruplara yönelik kredilendirme kampanyalarına ilişkin detayları sunmaya devam ediyor. H

Halkbank İnanılmaz Bir Kampanya Başlattı! 6 Ay Geri Ödemesiz Olarak Tam Tamına 300 Bin TL Kredi

Halkbank, işletme sahiplerine yardımcı olmak için çeşitli krediler sunmaktadır. Halkbank resmi internet sitesinde de söz konusu kredi kampanyaları hakkında bilgi verilmektedir. Kadın Girişimci Kredisi'nin özellikleri bu kapsamda kamuoyuna açıklanmıştır.

Kadın Girişimcilere Kredi Fırsatı

Halkbank, yeni iş kuran veya kurmuş olan kadın girişimcilerin nakit bulmasını kolaylaştırmak için kredi sağlayacağını açıkladı.

Kadın Girişimciler İçin Kredi Sınırı

Yeni şirket kuran kadın girişimcilere en fazla 200.000 TL, işini kurmuş (6 aydan az süredir faaliyet gösteren) kadın girişimcilere ise en fazla 300.000 TL kredi verilecek.

Kadın Girişimcilere Sunulan Kredi İçin Vade Bilgisi

Söz konusu kredi paketi, Halkbank'a göre en fazla 36 ay vadeli ve en fazla 6 ay anapara ödemesiz dönem içeriyor. Halkbank'ın resmi internet sitesinde Kadın Girişimci Kredisi hakkında kapsamlı bilgi verilmektedir. Tüketiciler, kredi hakkında daha fazla bilgi edinmek için Halkbank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

Halkbank, Borçlarını Kolayca Sıfırlamak İsteyenler İçin Harika Bir Seçenek Sunuyor

Halkbank'ın başlattığı kredi kampanyası, borçlarını kapatmak isteyenleri şaşırtacak. Birkaç farklı yere borcunuz varsa ve ödemeleriniz artık cebinizde para bırakmıyorsa, bu fırsat çok yardımcı olacaktır. Halkbank, alışılmışın dışında bir kampanya ile 6 ay vadeli borç kapatma kredisi başlattı. Vatandaşların tüm borçlarını ödemek için kullanacağı bu kredi sayesinde siz de borç dertlerinizden kurtulacaksınız.

Halkbank Borç Kapatma Kredisi Fırsatı Sunuyor

Kamu bankası Halkbank'tan borç kapatma kredileri için önemli bir hamle yapıldı. Halkbank'tan borç kapatma kredisi alanların altı ay boyunca herhangi bir ödeme yapması gerekmeyecek. Nakit kredi ile borçlar, uygun ödeme koşulları ile tek bir yerde toplanacaktır. Borçluların kalmaması için başlatılan kampanya, altı ay boyunca herhangi bir ödeme gerektirmeyecek.

Halkbank Hesabı Olan Vatandaşlar Düşük Faizli Nakit Kredi Ödemesi Alacak

Halkbank'ın yürüttüğü yeni kampanyanın amacının düşük faizli ihtiyaç kredisi sunmak olduğu açıklandı. Halkbank, bu ihtiyaç kredisi kampanyasında, bireysel müşterilerine 50.000 TL'ye kadar olan kredilerini gelir belgesi talep etmeden, hiçbir ücret talep etmeden ve en düşük faiz oranlarından yararlanarak geri ödeyeceğini açıkladı.

Halkbank'tan ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ve bankanın şartlarını yerine getirdiğinize inanıyorsanız, ilk kredi taksit ödemesinde 90 gün gecikmeli bu ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanabilirsiniz. Halkbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar banka müşterisi ise daha avantajlı kredi paketlerinden birini seçerek daha düşük faizli ihtiyaç kredisi kullanabilirler.

Kredi Notunuz Bir Hayli Önemli

18 yaşını dolduran her vatandaş, Halkbank'a kredi notunu onaylatmak zorundadır. Banka kredi notu 1200 ve üzeri olan adaylar TC kimlik numarası ile başvuru yapabilirler. Halkbank'tan ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan kişiler banka müşterisi olmaları durumunda Halkbank mobil uygulaması üzerinden kredi ödemelerini almakta ve daha düşük faiz oranları ile kredi ödemeleri gerçekleştirilmektedir.

Nakit kredi ödemelerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, 50.000 TL'ye kadar nakit kredi başvurusu yapmak isterlerse ve banka şartlarına uygun olduğuna inanıyorlarsa 36 ay vade ile bu kredileri kullanabilecekler. İşlemlerinizi tamamlamak için şubelere gitmeden hızlı bir şekilde kredi ödemenizi alabileceksiniz. Banka müşterisi olmaları halinde Halkbank şubelerine kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar, sadece kimlikleri ile işlem yapabilecekler. Vatandaşlar, Halkbank müşterisi olmadığı halde kredi başvurusu yapmak istiyorsa, kimlik ve gelir belgesi ile en yakın şubeye gitmesi gerekiyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar