GÜNDEM

Halkbank Emekli İçin Faiz Oranlarını %1.58'e Çekti! İhtiyaç Kredisinde Büyük Fırsat!

Halkbank mobil uygulaması ile başvuru yapanlar %1,58 faizle kredisini çekebiliyor. İhtiyaç kredisinde faizler iyice düştü. Kamu bankası yüzde kaç faiz ile kredi verecek? İşte detaylar haberimizde...

Halkbank Emekli İçin Faiz Oranlarını %1.58'e Çekti! İhtiyaç Kredisinde Büyük Fırsat!

Kamu bankasından kredi çekmek isteyenler için önemli bir kampanya sunuldu. Kampanyada ise kredi fırsatlarının ardı arkası kesilmiyor. Düşük faizli kredi imkanından yararlanmak isterseniz sizler de hemen başvuru yapın.

Halkbank Emekliye Kredi Verecek!

Halkbank, emekliye düşük faizli kredi vermek adına önemli bir duyuru yaptı. Duyuruda maaşını Halkbank'tan alanlar veya maaş hesabını taşıyacaklar için özel fırsatlar sunulacağından bahsedildi. Üstelik 5000 TL'lik kredi için %1,58 faiz oranı üzerinden işlem sağlayabileceksiniz.

Halkbank Özel Kredi Duyurusu!

Halkbank'ın emekliye özel yaptığı duyuru aşağıda yer almaktadır. Resmi internet sitesinde yer alan yazıda, emekliler için sağlanacak imkanlardan söz edildi:

“Maaşını Bankamızdan alan veya maaşını Bankamıza aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimizin 5.000 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçları için aylık %1,58 faiz oranı ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleriyle 36 ay vadeli kredimizdir.” İfadeleri yer aldı. Başvurular ise Halkbank İnternet Şubesi veya Halkbank Mobil Şube’ye giriş yaparak başvuru yapılabilir ya da, ya da en yakın Halkbank şubeye başvuru yapılabilir."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar