GÜNDEM

Halkbank banka hesabınız veya bu bankadan kredi kartınız varsa dikkat! Sadece 3 gün kaldı

Halkbank banka hesabınız veya bu bankadan kredi kartınız varsa dikkat! Sadece 3 gün kaldı

Halkbank banka hesabınız veya bu bankadan kredi kartınız varsa dikkat! Sadece 3 gün kaldı

Halkbank Bank hesabı olan ve bu bankalardan kredi kartı kullanan vatandaşlar için yapılan yeni kampanya duyurusunda nakit kredi kullanacak olan kişilere hemen aynı gün içinde ödenecek olan 30.000 TL kredi için son 3 gün. Halkbank üzerinden başlatılan Bu kampanyada Banka hesabı olan ve bankamatik kartı kullanan kişilerde kampanyaya katılarak özellikle de kredi kartını düzenli olarak ödeyen vatandaşlara gelir belgesiz olarak 30.000 TL en düşük faiz oranları ile birlikte ödeneceği açıklandı. Halkbank üzerinden başlatılan ihtiyaç kredisi kampanyasında nakit kredi başvurusunda bulunacak olan kişilere en yakın banka şubesine giderek de işlemleri gerçekleştirilecek ve bankalar üzerinden 36 ay vadeli Kredi ödemeleri gerçekleştirileceği açıklandı.

Halkbank üzerinden 30.000 TL ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız ve banka müşterisi olmanız durumunda Kredi ödemelerinizi hesaplarınıza yatırmak istiyorsanız banka müşterisi hesabınız üzerinden müşteri hizmetleri numarasını arayarak veya en yakın Halkbank şubesine giderek Halkbank internet bankacılığı şifresi oluşturmanız gerekmektedir. Halkbank internet bankacılığı şifresi oluşturduktan sonra başvurunuzu gerçekleştirebilecek ve bu bankadan dilediğiniz zaman 36 ay vadeli 30.000 TL kredi kullanabileceksiniz.

Halkbank yapmış olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasında özellikle de ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşların 30.000 TL ödeme almaları durumunda işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştireceğini ve başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödemeler yapacağını da duyurdu. Halkbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız özellikle 18 yaşından büyük olan bireysel müşterilerin sigortalı olarak çalışıyor olması durumunda Son işyerlerinde 6 aydır sigortalı olarak çalışıyor olması banka tarafından istenmektedir. Halkbank ihtiyaç kredisi emekli olan vatandaşlara da verileceği için emekli maaşınızı bu bankalardan alıyorsanız ve daha önce Kredi kullandıysanız 30.000 TL için yine Halkbank Mobil uygulamasına girerek kredi başvurunuzu gerçekleştirebilir ve düşük faizlerle kredi alabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar