MEDYA KÖŞESİ

Halk TV'deki itirafı olay olan Veyis Ateş'ten bomba açıklamalar: Gocunacağım bir şey yok!

Yellenme vakası, Habertürk TV çıkışı derken şimdi de geçmişte attığı tweetleri ile konuşuluyor Veyis Ateş... Hadi Özışık ve Süleyman Özışık'ın Youtube yayınına konuk olan Ateş bir kez daha söyledi: Kandırıldık!

Habertürk TV Ana Haber Bülteni sunucusu Veyis Ateş'in, önceki gün Halk TV'de  geçmişte yaptığı paylaşımlar hakkındaki açıklamaları olay oldu.

Hadi Özışık ve Süleyman Özışık'ın Perde Arkası programına konuk olan Veyis Ateş o tweetler hakkında konuştu. "Gocunacağım bir şey yok" diyek Ateş, gizlisi saklısı olmadığını ifade etti. İşte Veyis Ateş'in çok konuşulacak açıklamaları:

"GERİYE GİDER SİLERDİM"

O benim utancım olarak orada duruyor. Türkçe olimpiyatları yaparken coşan duygularımız,iyilikler yapılırken coşan duygularımız attığım tweetler orada duruyor. Gizleyeceğim saklayacağım bir şey olsa geriye gider silerdim. Çözüm süreci için de aynı şey geçerli. Ne yaparsanız yapın ikna edemeyeceğiniz bir kitle var. Bir kısım arkadaşlar 'Siz FETÖ'ye kanarken biz tavrımızı koyuyorduk' falan.

"KANDIRILDIK"

Kandırılmanız en yakınınızdan olur. Biz bu insanlara güvendik, iyi şeyler olacak dedik. Kandırıldık. İnsanın kandırılması insana dahildir. Onlar orada asılsın idamları orada gözüksün diye duruyor o tweetler gocunacağım bir şey yok.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum