GÜNDEM

Halk Tv'de 3 çalışanın işine son verildi!

Gazeteci Mehmet Şafak Sarı'nın Twitter'dan paylaştığı iddiaya göre ise, kanalın patronu Mahiroğlu'nun korumalarının çalışanların üzerine yürüdüğü ve kapanan OLAY TV'de yayınlanan bir tartışma programını haberleştirdikleri için ve İBB'yi eleştiren haberinden dolayı blokaj yaşamaya başladıkları ifade ediliyor.

Halk Tv'de 3 çalışanın işine son verildi!

 Cafer Mahiroğlu'nun sahibi olduğu Halk TV'de 3 çalışanın işine son verildi.

Gazeteci Mehmet Şafak Sarı'nın Twitter'dan paylaştığı iddiaya göre ise, kanalın patronu Mahiroğlu'nun korumalarının çalışanların üzerine yürüdüğü ve kapanan OLAY TV'de yayınlanan bir tartışma programını haberleştirdikleri için kendilerine "rakip kanaldan hiçbir şey yayınlayamazsınız" dendiğini ve İBB'yi eleştiren haberinden dolayı blokaj yaşamaya başladıkları da ifade ediliyor...

Halk TV'den kovulan muhabir sansürü afişe etti

ClubHouse adlı sosyal medya platformunda konuşan Halk TV'nin kovulan muhabiri Fırat Yeşilçınar, Berat Albayrak'ın istifasını haber yaptıklarında kanalın sahibi olan Cafer Mahiroğlu'nun kendisine hakaretler ederek haberi kaldırmak istediğini anlattı.

Muhalifler uzun süre Albayrak'ın istifasının medyada haber yapılmamasını hükümetin uyguladığı bir sansür olduğu konusunda manipülasyon yapmışlardı. Ancak muhalif Halk Tv'de kanalın sahibinin uyguladığı sansür gerçekleri ortaya koydu.

Bunun yanı sıra Can Coşkun'un sunduğu Halk Tv'de yayınlanan  'Kayda Geçsin' programına Özlem Gürses geldi.  Avukat Feyza Altun'da programdan çıkarılanlar listesinde yer alıyor. 

İşte o paylaşımlar... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar