TELEVİZYON

Halk TV ile yolları ayrılan isimler artık KRT'de!

KRT Genel Müdürü gazeteci Adnan Bulut; geçtiğimiz günlerde Halk TV ile yollarını ayıran gazeteciler; İsmail Saymaz, Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır ve akademisyen Elfin Tataroğlu'nun KRT'de olacaklarını söyledi.

Halk TV ile yolları ayrılan isimler artık KRT'de!

CHP'li eski milletvekili gazeteci Barış Yarkadaş'ın partideki taciz ve tecavüz iddialarını gündeme getirmesi sonrasında Halk TV'de devam eden Şimdiki Zaman Siyaset programına son verilmişti. Programın daimi üyelerinden biri olan Yarkadaş ve moderatör Gürkan Hacır ile gazeteci İsmail Saymaz ve Elfin Tataroğlu da artık KRT TV'de olacak. Haberi KRT Genel Müdürü gazeteci Adnan Bulut duyurdu.

MECLİS'TE 'BARIŞ YARKADAŞ' TARTIŞMASI

Meclis'te Ak Partili Mustafa Canbey, sarı basın kartı eleştirilerine yanıt verirken, gazeteci Barış Yarkadaş'ın CHP tarafından işten çıkarıldığını iddia etti. CHP Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç da Canbey'e, "KRT'ye geldi, yer değiştirdi" şeklinde yanıt verdi. Özkoç ile Canbey arasında yaşanan bu diyalaog Meclis tutanaklarına da geçti. TBMM'de yaşanan tartışma ve Meclis tutanakları KRT'nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

ADNAN BULUT DUYURDU

TBMM'deki tartışmanın videosunu alıntılayan KRT Genel Müdürü gazeteci Adnan Bulut, Halk TV ile yolları ayrılan gazeteciler; İsmail Saymaz, Barış Yarkadaş, Gürkan Hacır ve akademisyen Elfin Tataroğlu'nun KRT'de olacaklarını söyledi.

"HOŞ GELDİLER KRT'YE"

Gazeteci Bulut, "KRT'ye geldi, KRT'ye" başlığı atılmış haberi "Madem bu kadar dillendirildi artık müjdeleyelim. Barış da geldi, Gürkan da geldi, İsmail de geldi, Elfin de geldi. Hoş geldiler KRT'ye" yorumuyla paylaştı.

İsmail Saymaz ve Barış Yarkadaş bu paylaşıma "Hoşbulduk..." şeklinde cevap verdi. Elfin Tataroğlu, "Çok teşekkürler, sevgiler..." derken, Gürkan Hacır da, "Teşekkürler abi" ifadesini kullandı.

ss

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar