MEDYA KÖŞESİ

Halk TV Ankara'da neler oluyor? Haber Koordinatörü Bengü Şap istifa etti

Halk TV Ankara Temsilciliğinde işe son verme krizi yaşanıyor. Halk TV'nin Ankara Haber Temsilcisi Serhan Asker’in Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş ve Haber Koordinatörü Bengü Şap’a bilgi vermeden muhabir Gizem Yağbasan’ın görevine son vermesi krize neden oldu.

Halk TV Ankara'da neler oluyor? Haber Koordinatörü Bengü Şap istifa etti

Halk TV’nin Ankara stüdyosunda yaşanan bir ayrılıktan sonra üst düzey bir çalışan, yaşanan olaya reaksiyon amacıyla istifa etti.

Gürsesgazetesi haber sitesinde yer alan habere göre;

Kanalın Haber Koordinatörülüğünü yapan Bengü Şap, Halk TV’deki görevinden istifa ettiğini açıkladı. Halk TV Ankara Haber Temsilcisi Serhan Asker’in Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş’tan ve Haber Koordinatörü Bengü Şap’a bilgilendirmeden Ankara ofisinde görevli muhabir Gizem Yağbasan’ı işten çıkarması krize sebebiyet verdi.

Bu olaydan sonra Halk TV Haber Koordinatörü Bengü Şap da yaşanan olaya reaksiyon olarak istifa ettiğini açıkladı. Bengü Şap, muhabiri işten atan Halk TV Ankara temsilcisi Serhan Asker’e ve olaya sessiz kalan Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş’a reaksiyonunu, istifa ederek göstermiş oldu. İş adamı Cafer Mahiroğlu'nun ortalama bir sene önce satın aldığı Halk TV’de taşların bir türlü yerine oturmaması dikkat çekiyorken, Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş'ın da kendinden habersiz personeliyle ilgili yapılan durum için tepkisiz kalması eleştiri konusu olmuş durumda.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar