GÜNDEM

Halk TV adına düzenlenemeyen 'dayanışma gecesi' için Engin Ardıç'tan olay yorum

Halk TV adına daha satışı gerçekleşmeden önce planlanan ve kişi başı 3 bin liraya biletleri satılan 'dayanışma gecesi' bir türlü gerçekleşmedi. Yapılmayan gece için paraların iade edilmediğini söyleyen Sabah yazarı Engin Ardıç bu duruma tepki gösterenlere seslendi.

Halk TV'yi desteklemek adına düzenlenecek balo için bilet alanlar ortada kaldı.Sabah yazarı Engin Ardıç da bu konuya değindi köşesinde ve bilet alan ve paraları iade edilmeyen CHP'lilerin kıyamet koparttığını belirtti. Ardıç, "Ne ağlıyorlar? Dandik bir kitaba 2 bin 500 lirayı gözünü kırpmadan bastıran, "halkın televizyonuna" da 3 bin lira gömmüş, çok mu?
Aaah ah, Atatürk hayatta olacaktı ki..." diye yazdı. 

İşte Engin Ardıç'ın yazısından ilgili bölüm:

Halk TV adında, CHP militanlarından başka pek kimsenin izlemediği küçük bir kanal var.
Parası yok. İşleri kesat. Geçenlerde 2 milyon dolar gibi o sektörde komik bir paraya yurt dışında yaşayan bir işadamına satıldı. (Pardon, erkek iş insanına.)
Bunlar da adam başı 3 bin liraya bilet satmışlar, düzenledikleri "dayanışma gecesine"... Otelle adam başı 160 liraya anlaşmışlar, 2 bin 840 lira televizyona kalıyor.
"Umutlarını paylaşmak için" üçer bin lirasını kestikleri insanları o gece aralarında görmek istemişler... Aynı zamanda 2020'ye merhaba gecesiymiş bu... Üstelik Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener gibi devlet büyüklerinin "canlısını görmek" imkanı da doğacakmış, daha ne?
Fakat umutlar paylaşılamamış, yeni yıla da selam sarkıtılamamış. Çünkü gece yapılmamış.
Paralar da iade edilmemiş.
Keleğe gelen CHP ileri gelenleri şimdi kıyameti koparıyorlar.
Ne ağlıyorlar? Dandik bir kitaba 2 bin 500 lirayı gözünü kırpmadan bastıran, "halkın televizyonuna" da 3 bin lira gömmüş, çok mu?
Aaah ah, Atatürk hayatta olacaktı ki...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar