GÜNDEM

Halime Kökçe'den İmamoğlu'na bomba gönderme: Bir balonun sönüşünü izlediniz!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı bünyesinde Tanıtım ve Medya Başkanı olarak görevine başlayan Star yazarı Halime Kökçe, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında yazdığı yazısına "Bir balonun sönüşünü izlediniz!" başlığını attı.

Halime Kökçe'den İmamoğlu'na bomba gönderme: Bir balonun sönüşünü izlediniz!

CHP'nin yalan siyaseti güttüğünü belirten Halime Kökçe, her yen yalan siyasetlerinin millet nezdinde çabucak söndüğünün altını çizdi. 

Buna son örnek olarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu gösteren Kökçe, İmamoğlu için "Bir balonun sönüşünü izlediniz" göndermesinde bulundu.

İşte Halime Kökçe'nin o ifadeleri: 

Yalan siyaseti de bir yere kadar. CHP'nin "Çok büyük bir yalan söyleyeceksin, basit olacak, sonra da sürekli o yalanı tekrarlayacaksın" taktiğiyle yürüttüğü siyaset, yalancının mumu misali sönüyor.

Yalanın çok güçlü bir tarafı var, çok hızlı dolaşıma giriyor, ışık hızıyla yayılıyor ve doğrusunu ne kadar hızlı ortaya çıkartırsanız çıkartın asla yalanın ulaştığı etki gücünü yakalayamıyor.

Yalan siyaseti de zaten gücünü buradan alıyor.

Muhatabınız sizin gibi yalan söyleyemiyorsa, zaten baştan galipsiniz.

İftirayla itham ettiklerinizin yalan konusunda sizinle yarışması imkansız olduğuna göre her halükarda kazançlısınız yani.

CHP'nin uzunca bir süredir yürüttüğü siyasetin temelinde işte bu var. Özellikle de son yerel seçimlerde İstanbul özelinde yalan siyasetinin adeta suyunu çıkardılar. Üstelik o dönem yalanlarının ortaya çıkartılması dahi neredeyse onların işine yaradı. Oradan da bir mağduriyet kampanyası yürüttüler çünkü. Ama seçimi aldıklarının üzerinden neredeyse iki yıl geçti ve artık çok net anlaşılıyor ne oldukları.

Vaatlerinin tamamının yalan, iddialarının iftira, yaptıklarının ise bir çökme ve icraat çalma üzerine kurulu olduğu...

Yalanları tek tek bıkmadan ifşa edildi. Balonu usanmadan patlatıldı.

Son zamanlarda abandone oldular. AK Parti İl Başkanı, Osman Nuri Kabaktepe ve AK Parti İBB Grup Başkanvekili Tevfik Göksu'nun performansları karşısında Ekrem İmamoğlu çuvalladı. Adeta yalan siyasetiyle şişirilmiş bir balonun sönüşünü izledik geçen akşam.

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 4 yorum