GÜNDEM

Halil Sezai'ye en anlamlı tepki Şirin Sever'den: İsyaaaaan...

Babası yaşındaki adamı darp eden Halil Sezai'ye en anlamlı tepki Posta gazetesi yazarı Şirin Sever'den geldi. Sever, Sezai'nin ünlü şarkısı "İsyan" ile tepki gösterdi.

Halil Sezai'ye en anlamlı tepki Şirin Sever'den: İsyaaaaan...

Sosyal medyaya düşen bir videoda 67 yaşındaki yaşlı adamı tartaklayan Halil Sezai, bir anda gündeme bomba gibi düştü. 

Birçok isimden tepki gelirken en anlamlı tepki ise Posta gazetesi yazarı Şirin Sever'den geldi. Sever, Halil Sezai'nin meşhur şarkısı "İsyan" ile olaya tepkisini koydu.

"Her sanatçının söylemek için can attığı ‘İsyan’ şarkısının sahibi Halil Sezai; bir gün ona olan duygularımızı anlatmak için bu şarkıyı kullanacağımızı hiç düşünmüş müdür acaba?" sorusunu soran Sever, şu ifadeleri kullandı:

Sanmam! Ama şu anda tüm Türkiye, Halil Sezai’ye isyan ediyor, burası net! Yaşlı bir adamı tekme tokat dövdüğü için isyandayız hepimiz. Halil Sezai, gürültü yaptıkları için kendilerini ikaz eden yaşlı bir adamın evini basıyor, dövüyor. Adam 67 yaşında. Sosyal medyadaki görüntüleri izlerken resmen utandım. Belli ki alkollü. Kendi de yere düşüyor, ayakta duramıyor. Haklı bir gerekçe değil ama diyelim ki alkolden yapıyor bunları…Yanındaki adamlar ne halt etmeye engel olmuyor?

En çok da onların öylece durmalarına sinir oldum. Siz fedai misiniz ya, kabadayının korumaları mısınız? Ne utanmaz, ne rezil adamlarsınız. En fenası da bu işin bile siyasete alet edilmesi, taraf tutulması, olayın saçma sapan yerlere çekilmesi. Yaşlı bir adam tekme tokat dövülmüş. Döven kişinin cezasını çekmesi gerek, net. Bu kadar! 


YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar