GÜNDEM

Hakan Çelik: Bir seferberlik de deprem için gelecek

Posta yazarı Hakan Çelik, deprem konusunda bir seferberlik kararı alınacağını söyledi.

Hakan Çelik: Bir seferberlik de deprem için gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomi ve hukuk konusunda yeni bir atılımın mesajını verdiği konuşmayı okuyucularına hatırlatan Posta gazetesi yazarı Hakan Çelik, "Ben Cumhurbaşkanı’nın buna benzer bir açıklamayı deprem ve kentsel dönüşüm konusunda da yapacağını, konutların yenilenmesi için büyük bir hamlenin başlatılacağını tahmin ediyorum" dedi:

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, konusuna hâkim ve çok çalışkan bir isim. Elazığ ve Malatya depremlerinin yaşandığı dönemde ve sonrasında İzmir’de büyük acıya neden olan depremden sonra günlerce bu bölgelerde kaldı. Bakan bu alandaki eksikleri yerinde gördü, tespitler yaptı. Bildiğim kadarıyla Bakan Kurum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da kapsamlı şekilde bilgilendirdi ve izlenmesi gereken yol haritası konusunda görüşlerini sundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçen grup konuşmasında ekonomi ve hukuk ilişkisinden söz ederek ciddi reformların sözünü verdi, açıklamaları piyasalarda heyecan yarattı. Ben Cumhurbaşkanı’nın buna benzer bir açıklamayı deprem ve kentsel dönüşüm konusunda da yapacağını, konutların yenilenmesi için büyük bir hamlenin başlatılacağını tahmin ediyorum.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar