GÜNDEM

Hadi Özışık'tan tiyatroyu izleyen 5 kadına "terörü lanetleyin" çağrısı!

İnterhethaber Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık, Ebru Baki'nin Habertürk'te sunduğu "Para gündem" programında Selahattin Demirtaş'ın kitabından uyarlanan tiyatro oyununu izleyen 5 kadını birlikte terörü lanetlemeye çağırdı.

Hadi Özışık'tan tiyatroyu izleyen 5 kadına "terörü lanetleyin" çağrısı!

Selahattin Demirtaş'ın kitabından uyarlanan tiyatro oyunu ve bu tiyatroyu izlemeye giden 5 kadın Türkiye'nin gündemine oturdu. Tiyatro oyununu izlemeye giden kadınlar üzerinden çeşitli tartışmalar devam ediyor.

Ebru Baki'nin Habertürk'te sunduğu "Para gündem" programına konuk olan İnterhethaber Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık, tiyatro oyununu izlemeye giden Dilek İmamoğlu, Selvi Kılıçdaroğlu, Başak Demirtaş, Pervin Buldan ve Canan Kaftancıoğlu'na canlı yayında çağrıda bulundu.

Terör örgütünü lanetlesinler

Selahattin Demirtaş'ın tiyatro oyununa ilişkin konuşulanlara değinen Hadi Özışık, "Bu beş kadının dayanışma içinde terörü lanetlemesini istiyorum" dedi. Özışık  canlı yayında şunları söyledi:

"Güzel bir dayanışma var diyorlar. 'Kadınların dayanışmasından korkmayalım' görüşleri hakim. O 5 kadın, bazı yerlerde 4 kadın diyorlar Pervin Buldan'ı dışarıda tutuyorlar. O 5 kadın çıksın bu terör örgütünü lanetlesin beraber. O tiyatroyu da avuçlarımı patlatırcasına alkışlarım. böyle bir şey yapabilirlerse müthiş bir şey olur. "

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar