GÜNDEM

Hadi Özışık'tan TELE 1'e Nihat Hatipoğlu tepkisi: Kininizde geberin!

Gazeteci Hadi Özışık, Tele 1 internet sitesinin Nihat Hatipoğlu'nun koronavirüse yakalanması üzerine oğlu Osman Hatipoğlu ile ilgili yaptığı habere sert tepki gösterdi. Özışık, "Kininizde geberin!" dedi.

Hadi Özışık'tan TELE 1'e Nihat Hatipoğlu tepkisi: Kininizde geberin!

Gazeteci Hadi Özışık, bugünkü Youtube yayınında Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun koronavirüse yakalanması sonrasında sosyal medyada yaşanan linç girişimine tepki gösterdi. Özışık, Hatipoğlu'nun oğlu Osman Hatipoğlu'nun açıklamalarının da hedef alınmasını kınayarak, bu açıklamaları haber yapan TELE 1'e sert eleştiriler yöneltti. Özışık şunları söyledi: 

Merdan Yanardağ'ın TELE 1'i haber yapmış. Vay! Nihat Hatipoğlu'nun oğlu demiş ki "Bu düşmanlığınız Allah’a ve Peygamberedir." Bunu garipsemişler ve cımbızla şurayı almışlar: "Ama siz kötü yorumlar yapanları gördükçe daha çok dua ediyorum ki çıkıp daha çok anlatsın Allah’ı ve Peygamber’i."

"KİNİNİZDE GEBERİN"

Yani "Allah'ı ve Peygamber’i anlatsın" diyor. Sonra da diyor ki "Sizin asıl amacınız Nihat Hatipoğlu değil. Allah'ı ve Peygamberi sabah-akşam anlatan, insanları etkileyen Nihat Hatipoğlu'na değil, Allah'a ve Pergambere düşmanlık yapıyorsunuz. Çünkü Nihat Hatipoğlu, konuştukça, Allah'ı ve Peygamberi anlattıkça siz çıldırıyorsunuz. Nihat Hatipoğlu insanlara bilgi verdikçe, insanların kafasındaki o bağnaz düşünceleri yok ettikçe siz Nihat Hatipoğlu değil, onun Allah'ı ve Peygamberi anlatmasını istemediğiniz için burada, sosyal medya dediğiniz çukurda "öl" diye çığlık atıyorsunuz. O zaman "kininizde geberin" diyorum.

"ALLAH SİZİ ISLAH ETSİN"

Yanar döner Merdan, bunu alıyor, manşet yapıyor! Nihat Hatipoğlu'nu Allah'la Pergamberle eş tuttu (iması yapılıyor.) Allah sizi ıslah etsin! Sizin ıslah olacak bir tarafınız yok ya! Yine de Allah sizi ıslah etsin."

"HOCAYA DUA EDİN"

Sosyal medyada Hatipoğlu hakkında yapılan saldırgan paylaşımları ekrana getiren Hadi Özışık, izleyicilerine "bunları görün, inadına bu akşam hocaya dua edin" diye seslendi.

"NİHAT HOCAM DUALARIMIZ SENİNLE"

Özışık, Nihat Hatipoğlu'na da seslenerek, "Bizim dualarımız seninle sen de bize dua et" dedi: "Nihat hocam senden rica ediyorum, sakın ola, sosyal medyadaki çukurları ciddiye alma. Osman Hatipoğlu'nun da ifade ettiği gibi onlar bunu yaptıkça sen de hasta yatağında daha çok dua eti. Hastaların duası daha çok kabul olurmuş. Burada seni dinleyen, seni seven bütün dostlarına Allah rızası için sen de bize dua et. Bizim dualarımız zaten seninle."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum