GÜNDEM

Hadi Özışık'tan Saadet Partisi yorumu: Temel Karamollaoğlu'nun o eski sert halinden eser yok

Habertürk'te yayınlanan Kübra Par ile Açık ve Net'e konuk olan Hadi Özışık, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Cumhur İttifakı'na göz kırpan açıklamalarını yorumladı.

Özışık, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Oğuzhan Asiltürk arasındaki görüşmelerin etki oluşturduğunu ve bu görüşmeler sonrası Temel Karamollaoğlu'nun tavrında bir "yumuşama" olduğunu ifade etti. 

SON SÖZÜ ASİLTÜRK SÖYLEDİ

Özışık, "Temel Karamollaoğlu, Asiltürk ziyaretinin ardından medyada yaklaşık b,r hafta gözükmedi. Ardından ziyaretlerin olabileceğini söyledi. Ama Saadet Partisi'nin o katı tutumunun da devam etmediğini görmüş olduk. Temel Karamollaoğlu, Asiltürk'ün ağzından son söz çıkmadan konuşamadı." ifadelerini kullandı.

KARAMOLLAOĞLU'NUN TAVRINDA YUMUŞAMA VAR

Ardından Karamollaoğlu'nun açıklamalarına atıfta bulunan Özışık, "Biz gazeteci olarak rest çeken ve katı tavırlı bir Karamollaoğlu yoktu. O Karamollaoğlu gitmiş, başka bir Karamollaoğlu gelmiş." dedi. 

BEKLEME VE YUMUŞAMA SÜRECİ BAŞLADI

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili eksiklikler ve reformlara atıfta bulunan Özışık, "Oğuzhan Asiltürk ve Temel Karamollaoğlu görüştü; yumuşama ve bekleme süreci başladı. Cumhurbaşkanı'nın reform söylemlerinin ardından süreci izleyecekler. Bu süreçte Asiltürk ve Erdoğan arasındaki görüşmelerin ev ziyareti ile kalmayacağını düşünüyorum." dedi. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum