GÜNDEM

Hadi Özışık'tan otellerin yılbaşı kutlamaları konusundaki tutumuna sert tepki: Pespayelik!

Gazeteci Hadi Özışık, otellerin yılbaşı kutlamaları konusundaki tutumuna ve bu kutlamaların yasaklanmasının ardından rezervasyonlarını iptal etmeyenlerin tavrına tepki gösterdi. Özışık, "Bu pespayelik!" dedi.

Hadi Özışık'tan otellerin yılbaşı kutlamaları konusundaki tutumuna sert tepki: Pespayelik!

Koronavirüs önlemleri kapsamında otellerde yılbaşı kutlamaları yasaklanmıştı. İçişleri Bakanlığı'nın bu kararına rağmen, bazı otel ve apartlar, odalarında yeni yıl eğlencesi için rezervasyon almaya devam ediyor.

TV100'de Ahu Özyurt moderatörlüğünde ekranlara gelen Sağlı Sollu programına konuk olan İnternethaber.com Medya Grup Başkanı Hadi Özışık otellerin yılbaşı konusundaki tutumuna tepki gösterdi.

HADİ ÖZIŞIK: PESPAYELİK!

Özışık, konuya ilişkin şunları kaydetti.

"Bu pespayelik! Madem Türkiye'de Covid var zıkkım ye! O gün de yeme, gitme! Sen o oteli açıyorsun, hadi onu bırak. Gidene ne diyeceksin? Millet kırılıyor! Günde 250 kişi ölüyor. Yas tutmamız lazım. 250 kişinin öldüğü bir günde sen tepinsen ne olacak, tepinmesen ne olacak!? Gideceksin, eğleneceksin, zıplayacaksın, içeceksin, zıkkımlanacaksın! E burada 200 tane insan ölmüş. Hem otele hem gidene söylüyorum. Bu pespayelik! Ayıp ya!"

Gazeteci Barış Yarkadaş da "Bu bela bitsin. TV 100'e de çağrı yapalım. DSÖ tamam bitmiştir, dediği gün, TV 100 bütün gün eğlence programı koysun" diyerek Hadi Özışık'a destek verdi.

Özışık, "Bugün 254 kişi ölmüş, biz bugün gitip eğlensek! İnsanların evinde acı var! Yas tutman lazım" ifadeleriyle devam ederken; Gürkan Hacır, "Daha kötüsü şu oluyor. Ölüm sıradanlaşıyor. İnsanlar ölümlerin acısını yaşamak istemiyor. Anlık, duyuyor ve geç diyor" sözleriyle katkıda bulundu.

"Böyle bir şey olabilir mi!?" diyerek devam eden Özışık, "Benim arkadaşım Adnan Erciyes'in annesi vefat etti. Gelemedi. Bugün konuştum. Diyor ki 10 kişi gitmiş annemin cenazesine. Hastalıktan ötürü gidememiş insanlar... Bu daha büyük bir acı. İnsanların buna biraz duyarlı olması lazım" dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar