GÜNDEM

Hadi Özışık'tan Muharrem İnce açıklaması: Hataya zorlayacaklar, tuzağa düşerse yok olup gider!

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık'ı CHP'ten istifa eden Muharrem İnce için söyledikleri dikkat çekti. Özışık, ''Bana göre her şey Muharrem İnce'ye bağlı, hataya zorlayacaklar. İnce bu tuzağa düşerse yok olup gider'' dedi.

Hadi Özışık'tan Muharrem İnce açıklaması:  Hataya zorlayacaklar, tuzağa düşerse yok olup gider!

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, bugünkü köşesinde CHP'ten ayrılan Muharrem İnce'yi kaleme aldı. Özışık, ''CHP Muharrem İnce'nin bundan sonra yapacaklarına bakacak. Halkta ciddi manada karşılık bulursa saldırıya geçecekler. Yok eğer Muharrem İnce istediğini alamazsa, sessizliğe bürünecekler. Bana göre her şey Muharrem İnce'ye bağlı, hataya zorlayacaklar. İnce bu tuzağa düşerse yok olup gider'' açıklamasında bulundu. 

İşte o yazı... 

Ne dedi Muharrem İnce?
- Atatürk'e Atatürk diyemeyenlerle yolumu ayırıyorum...
- Atatürk'e 'kefere' diyenlerle yolumu ayırıyorum...
- Fetöcü ve Soroscu'ları koruyanlarla yolumu ayırıyorum...
- Biden'den demokrasi dilenenlerle yolumu ayırıyorum...
- Türkiye maalesef Azerbaycan'a cihatçı ve silah gönderdi" diyenlerle yolumu ayırıyorum...
- "Libya'da ne işimiz var? diyenlerle yolumu ayırıyorum...

Cumhur İttifakı ağzı mı bu ifadeler?
Canan Kaftancıoğlu'nu Cumhur İttifakı mı konuşturdu? Mehmet Bekaroğlu'nun Atatürk ile ilgili o çirkin sözlerini Cumhur İttifakı mı söyletti? Kemal Kılıçdaroğlu'na "Ne işimiz var Libya'da" sözlerini Cumhur İttifakı mı dile getirdi? CHP'li Ünal Çeviköz'ün Biden'den demokrasi dilenmesini Cumhur İttifakı mı istedi?

Böyle olacağı belliydi!
İnce'nin gidişini çok önceden "Saray"a bağlamışlardı. Tayyip Erdoğan'ın Muharrem İnce'ye para verip parti kurduracağını bile bizzat Kemal Kılıçdaroğlu ima etti! Muharrem İnce'den yüksek perdeden itiraz gelince "Ben onu kastetmedim" diyerek çark etti CHP lideri. Faik Öztrak dün malumun ilanını yaptı, Kılıçdaroğlu'nun geçmişteki iftirasını tekrarladı. 

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar