POLEMİK

Hadi Özışık'tan 'Kaftancıoğlu' bombası! Başta İmamoğlu ve 4 belediye başkanı...

Canan Kaftancıoğlu'nun Necati Özkan'ı Twitter üzerinden eleştirmesinin ardından başlayan 'kahramanlık' tartışması sürüyor. Haber Global'de Erdoğan Aktaş'ın konuğu olan Hadi Özışık, 'kahramanlık' meselesine değindi ve Kaftancıoğlu'nun önümüzdeki kongrede teşkilatın başında olmasının mümkün olmadığını açıkladı.

Hadi Özışık'tan 'Kaftancıoğlu' bombası! Başta İmamoğlu ve 4 belediye başkanı...

Haber Global ekranlarında Erdoğan Aktaş'ın moderatörlüğünde izleyiciyle buluşan 'Eşit Ağırlık' programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti, toplu intihar olayları, Necati Özkan'ın 'Kahramanın Yolculuğu' kitabı olmak üzere birçok konu konuşuldu, tartışıldı. 

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Gazeteci Barış Yarkadaş, Gazeteci İsmail Saymaz, Argetus Araştırma Danışmanı Erol Erdoğan'ın konuk olduğu programa 'Kahramanın Yolculuğu' kitabı ile ilgili tartışmalar damga vurdu. 

Canan Kaftancıoğlu'nun kahraman kitabına verdiği cevap nedeni ile uzun süredir bir kavga yaşandığına dikkat çeken İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, "Canan Kaftancıoğlu 'ben kahramanım' demiyor. Kaftancıoğlu İstanbul ittifakından bahsediyor" dedi. Kongre sürecine dikkat çeken Özışık, "Kaftancıoğlu'nun önümüzdeki kongrede istanbul teşkilatının başında olması mümkün değil. Bunu en başta İmamoğlu ve 4 belediye başkanı istemiyor." ifadelerini kullandı.

Hadi Özışık konuşmasını şöyle sürdürdü:

"KAHRAMANLIK OLAYI BANA EROL OLÇOK'U HATIRLATIYOR"

Kahramanlık olayı bana Erol Olçok'u hatırlatıyor. Kendisi her zaman 'bu başarı hepimizindir' derdi. Bu kitabın yazılması ile ilgili Erol Bey bu kitaptan Ekrem Bey'in hoşnut olmadığını belirtti. Ön sözünü Ekrem Bey kendisi yazıyor. 

"4 BELEDİYE BAŞKANI KAFTANCIOĞLU'NU İSTEMİYOR"

Kongre süreci doğru. Şimdi Maltepe, Beşiktaş, Ataşehir, Bakırköy belediye başkanı bunlar da Kaftancıoğlu'nu istemiyorlar. Kaftancıoğlu'nun kahraman kitabına verdiği cevap nedeni ile uzun süredir bir kavga yaşanıyor.

Canan Kaftancıoğlu 'ben kahramanım' demiyor. Kaftancıoğlu İstanbul ittifakından bahsediyor. Bu işin kahramanı Selahattin Demirtaş'tır. Seçim oy oranları CHP Esenyurt'ta ne yaptı da oyu 300 bin oya çıktı. CHP Sultanbeyli'de oyunu nasıl yüzde 35'e çıkardı. Kahramanlık varsa burada...

"TEŞKİLATIN BAŞINDA OLMASI MÜMKÜN DEĞİL"

Seçim kazanmak başarıdır. Bir yıl olmadı birbirlerine girdiler.Kaftancıoğlu açık seçik diyor ki bu insanlarla ittifak yaptık, teşekkür etmediniz diyor. Kaftancıoğlu'nun önümüzdeki kongrede istanbul teşkilatının başında olması mümkün değil. Bunu en başta İmamoğlu ve 4 belediye başkanı istemiyor. CHP başarıyı kabul etmiyor, sabahtan akşama kadar bağırıyor. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar