GÜNDEM

Hadi Özışık'tan CHP'li Ali Mahir Başarır ve İYİ Partili Bahadır Erdem'e 'ordu satılmış' tepkisi

Gazeteci Hadi Özışık'tan, 'ordu satılmış' diyen Ali Mahir Başarır ve o sırada sessiz kalan İYİ Partili Bahadır Erdem'e tepki gösterdi.

Hadi Özışık'tan CHP'li Ali Mahir Başarır ve İYİ Partili Bahadır Erdem'e 'ordu satılmış' tepkisi

Habertürk canlı yayınında konuk olduğu program sırasında Türk Silahlı Kuvvetleri için "ordu satılmış" ifadelerini kullanan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın bu sözleri gündem oldu. 

Konuyu, dünkü Youtube yayınında gündem egetiren gazeteci Hadi Özışık, "Programda Başarır, Hilmi Daşdemir tarafından tepki görünce o zaman onu provokatör olmakla suçluyor..." dedi.

Özışık, Başarır'ın konuştuğu anlarda dikkatini çeken bir şey olduğunu söyleyerek, "(İYİ Partili) Prof. Dr. Bahadir Erdem'e bir bakın. Konuşurken nasıl önüne bakıyor. Hilmi Daşdemir orada bağırıyor 'sen Türk ordusunun satılık olduğunu söyleyemezsin" diyor. Ali Mahir Başarır yediği halkı temizlemek adına 'Tank palet fabrikası..' vs bri şeyler söylüyor. Yaşar Hacısalihoğlu yine aynı şekilde uyarıyor. Ama Bahadır Erdem'in başı hala önüne bakıyor. Kaldırdı başını ama süt dökmüş keidye dönmüş..." ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİLİ KONUĞA TEPKİ

Özışık, Başarır'ın yanında oturan bir diğer konuk İYİ Partili Prof. Dr. Bahadır Erdem'i eleştirdi:

"Ya arkadaş! Senin sol tarafında oturan kişi CHP'nin milletvekili Türk ordusunun satıldığını söyledi. Senin orada zıplaman gerekmiyor mu? Bir dakika kardeşim sen ne demek istiyorsun demen gerekmiyor mu? Bu kadar mı duyarsız kaldınız? Nerede sizin milliyetçiliğiniz, vatanperverliğiniz? Ne oldu size? Millet İttifakı'ndan berabersiniz diye CHP'nin bu ülkenin ordusuna söylediği lafların arkasında kalmanız mı gerekiyor Bahadır Bey? Bir tek laf etmediniz. Orada sadece 'yanlış konuşuyorsun' diyebilirdiniz.

YAVU AĞIRALİOĞLU ÖRNEĞİ

Bu Yavuz Ağıralioğlu'nu niye seviyorum biliyor musunuz? Bu tür durumlarda isyan eder, hiçbir şeyi gözü görmez. Bu adama bu lafı yedirir. Sen ne yaptın Bahadır Erdem? Başı önde utanarak su içiyorsun. Utanç içerisinde. Hilmi Daşdemir orada araştırmacı, siyasetçi değil. Siyasetçi olsa diyeceksin ki tamam. O orada patlıyor. Yaşar Hacısalihoğlu isyan ediyor. Ali Mahir Başarır da kıvırdıkça kıvırıyor. Hem suçlu hem güçlü. Bahadır Erdem tek bir laf etmiyor.

Eren Eğilmez de geldi lafı yedirdi kendisine "o lafı geri alıyor musunuz" dedi. Aldı ama 'Ban öyel demek istemedim' vs vs. Bir laft yemişsin saldırgan bir şekilde savunuyorsun. De ki 'Özür dilerim yanlış anlaşıldım.'

Tek bir şey söylenebilir: "Sen meczup musun? Vatan haini misin?"

Tank palet fabrikasıyla ilgili kendi yalanlarınıza inanmışsınız. Fabrika değil orası. İhanetin daniskasını siz kendiniz yaptınız canlı yayında milletin gözünün içine baka baka."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar