TV HABER

Hadi Özışık'tan çarpıcı Nedim Şener yorumu

Habertürk ekranlarında yayınlanan Medya Politik programında Nedim Şener'in yazısını masaya yatıran Hadi Özışık ve Sevilay Yılman'dan çarpıcı açıklamalar geldi.

Hadi Özışık'tan çarpıcı Nedim Şener yorumu

Medya Politik'te gündeme gelen Nedim Şener, bugünkü yazısıyla günün yazarı seçilirken, Hadi Özışık hem muhalif he de gazeteci olunabileceğini Nedim Şener üzerinden örneklendirdi. 

Hadi Özışık, Nedim Şener için: " Hem muhalif hem gazeteci olmak mümkün. Bunu Nedim Şener gibi yapabilirsiniz. 
Nedim Şener Almanya doğumlu. Köşesine baktığımızda FETÖ veya PKK'nın arkasında Almanya ve Amerika olduğunu detaylı bir şekilde anlatılıyor. Muhalif olmasına rağmen gerçekleri anlatıyor. Nedim hem adam gibi hem de gazeteci gibi gazetecilik yapıyor" dedi. 



Yılmaz Özdil'in "tiyatro" yazısına göndermede de bulunan Hadi Özışık: "Yakın geçmişte bu işin tiyatro olduğunu, Başkanlık için bu yolun açıldığını yazdılar. Yılmaz Özdil daha iki gün önce yazdı ve Lütfü Oflaz buna tepki gösterdi. Bunu diyebilmek için insanın aklını tatile çıkarmış olması lazım. Türkiye'deki bu Herr Kahl'ların varlığı sürdüğü müddetçe dışarda düşmanlarımız artacaktır" ifadelerini kullandı.

CUMHURİYET'İN MANŞETİ 

Medyapolitik'te Cumhuriyet gazetesinin manşeti de konuşuldu. Azerbaycanlı avukat Aliyev'in sözlerini manşete taşıyan Cumhuriyet gazetesini eleştiren Hadi özışık; gazetecilik farklı bir iştir. Gazetecilik yaparken zehirli bir sarmaşık gibi büyüyen Erdoğan nefretinizi sayfalarınıza yansıtamazsınız. O zaman gazetecilik yapamazsınız " dedi. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar