TV HABER

Hadi Özışık'tan akreditasyon çıkışı! İktidar da muhalefet de..

Gazeteci Hadi Özışık, medyaya akreditasyonla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özışık akreditasyonun iktidar tarafından olduğu kadar muhalefet tarafından da uygulandığını belirtti.

Hadi Özışık'tan akreditasyon çıkışı! İktidar da muhalefet de..

Medyaya uygulanan akreditasyon konusu gündemde. Gazeteci Hadi Özışık Habertürk'te katıldığı canlı yayında akreditasyonla ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Medyadaki kutuplaşmaya dikkat çeken Hadi Özışık, gazetecilerin yaptıkları haberler ve açıklamalar nedeniyle hemen linç edildiklerine dikkat çekti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın basınla yaptığı S-400 toplantısını hatırlatan Cumhuriyet yazarı Orhan Bursalı'nın "Cumhurbaşkanı bütün kurumları çağırmalı, muhalif medyayı da çağırmalı" sözlerine katılan Hadi Özışık, akreditasyon konusuyla ilgili şunları söyledi:

"Medyada yavaş yavaş bir takım şeylerin değişmesi gerekiyor. Mesela Sayın Binali Yıldırım seçim döneminde bütün medyaya eşit mesafede yaklaştı. Odatv'ye de Sözcü'ye de konuştu. Bir yerde çok sesli olduğunuz zaman kaliteli şeyler ortaya çıkar. 

Orhan abiye hak veriyorum doğru ama bunu sadece Cumhurbaşkanlığı ya da AK Parti yapıyor değil. Öbür tarafa baktığımızda CHP'de de bir ambargo olduğunu biliyoruz. Ben yaşayan birisiyim. Beni hiçbir toplantılarına davet etmediler. Bırakın beni Turkuvaz medyayı, Sabah grubunu da davet etmiyorlar."


ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar