ANALİZ

Hadi Özışık'ın sözlerinden sonra Fatih Portakal'ı hafakanlar basabilir "Ekranlarda soytarılık yapıyorusun!"

İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık ve Gazeteciler.Com Genel Yayın Yönetmeni Cuma Obuz medya gündeminde geniş yer tutan konuları ve haftanın enlerini 'Haftaya Bakış' yayınında ele almaya devam ediyor.

ABD'deki kritik ziyaret kadar ABD Başkanı Trump ve gazeteci Hilal Kaplan arasındaki diyalog da çok konuşuldu ve konuşulmaya da devam ediyor. Ziyaretin ardından FOX TV sunucusu Fatih Portakal'ın twetleri çok tepki çekti ve Portakal  #RezilsinPortakal hashtagi ile sosyal medyada gündem oldu.

Haftaya Bakış'ta da konuşuldu Fatih Portakal'ın bu tweetleri ...

"Fatih Portakal ne yapmaya çalışıyor" diye soran Hadi Özışık, Portakal'ın Trump ve Erdoğan'ın duruşlarını yorumladığını bunun enteresan bir durum olduğunu belirtti. Özışık, "Fatih gazetecilik yapmıyor, soytarılık yapıyor.Fatih gibiler bir süre sonra çöp olmaya mahkumdur." dedi.

Özışık sözlerini şöyle sürdürdü:

Bu mesele tartışıldığı sürece kaybeden hep Portakal. Fatih zıvanadan çıkmış ekrana çıktığı zaman hareketi belli.İçinden cumhurbaşkanı demek gelmiyor 'partili cumhurbaşkanı'

Fatih gazetecilik yapmıyor, soytarılık yapıyor. Soytarılar çok izlenir. Cem Yılmaz da çok izlenir gırgır yapıyor.Ekranda haber vermen gerekirken kurban ol Mehmet Ali Birad'a. Mehmet Ali Birand bir tek gün senin gibi ekranda şarlatanlığı yaptım mı? Birand'ın öğrencisi...Fatih gibiler bir süre sonra çöp olmaya mahkumdur. Enver Aysever nerede, İrfan Değirmenci nerede? Mirgün Cabas, Şirin Payzın, Nevşin Mengü... nerede bunlar? Güçlü kurumun üzerinden şarlatanlık yaparsan habercilik yerine hokkabazlık yaparsan senin yerin çöptür.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar