TV HABER

Hadi Özışık yorumladı: Bülent Arınç'ın açıklamaları Cumhur İttifakı'nı bozar mı?

Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy'un 'Nedir Ne Değildir?' programına katılan Bülent Arınç'ın Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala ile ilgili açıklamaları aynı anda TV100'de yayınlanan Sağlı Sollu programında konuşuldu.

Hadi Özışık yorumladı: Bülent Arınç'ın açıklamaları Cumhur İttifakı'nı bozar mı?

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Arınç'ın yayında olduğu sırada TV100 ekranlarında yayınlanan Sağlı Sollu programında konuşan Hadi Özışık, Arınç'ın kendi görüşlerini açıkladığını belirtti. 

BU HAFTA ARINÇ'IN SÖZLERİ KONUŞULACAK

Özışık, "Yargı ve ekonomi reformu açıklamalarından sonra akla ilk gelen isim Osman Kavala oldu. Bülent Arınç kendi görüşlerini söylüyor ama gündem oluşturuyor. Göreceğiz bu hafta bu konuyu konuşacağız." yorumunda bulundu.

Özışık sözlerini şöyle devam ettirdi:

Bülent Arınç, Osman Kavala davasının AK Parti'ye zarar verdiğini düşünerek böyle bir açıklama yaparak gündemde tutmaya çalışıyor olabilir. Yani millette var olan bir beklentiyi dile getirmiş olabilir.  

Ardından Özışık, AK Parti'den ismini vermediği bir ismin mesajını paylaştı. 

GÜNDEMİ DOMİNE EDEN AÇIKLAMALAR

Mesajda Arınç'ın açıklamaları ile ilgili "Gündemi domine eden etkili bir konuşma yapıyor. AK Parti olarak gündemi elimizde tutup yolumuza bakmamız gerekiyor" ifadeleri yer alıyor. 

CUMHUR İTTİFAKI'NA ZARAR VERİR Mİ?

Özışık, Arınç'ın bu ortamda Cumhur İttifakı'na zarar verecek açıklamalar yapacağını düşünmediğini belirtti. Meselenin Osman Kavala meselesi olduğunu da belirten Özışık, "Bu konu bir süre gündemde kalacak" dedi. 

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Öte yandan Bülent Arınç, Habertürk'te katıldığı yayında Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'nın tahliye edilmesine ilişkin yaptığı açıklamalarla gündemin bir numaralı konusu oldu. Sosyal medyada, özellikle twitterda Arınç ve açıklamaları ile ilgili binlerce yorum yapıldı. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar