GÜNCEL

Hadi Özışık yazdı: Zülfü Livaneli'nin "Tipik Sünni" ifadesi ve Kılıçdaroğlu aşkı!

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Zülfü Livaneli’nin, İsmet İnönü, Bülent Ecevit ve Deniz Baykal’a yönelik “solcu değillerdi” söylemi üzerine dikkat çekici açıklamalarda bulundu

Hadi Özışık yazdı: Zülfü Livaneli'nin "Tipik Sünni" ifadesi ve Kılıçdaroğlu aşkı!

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Zülfü Livaneli’nin, İsmet İnönü, Bülent Ecevit ve Deniz Baykal’a yönelik “solcu değillerdi” söylemi üzerine dikkat çekici saptamalarda bulundu. Özışık, Livaneli’nin vermiş olduğu hüküm karşısında solcuların sessiz kalmasını şaşkınlıkla karşılayıp, eleştirdi.
Hadi Özışık, ekranlarda bülbül gibi şakıyan ve konuştuğunda da onu kötü olarak kamuoyuna lanse eden solcuların, neden Livaneli’ye bir tek bile laf söylemediklerini sordu.

Livaneli’nin sadece bu ithamlarla kalmadığını, Deniz Baykal’a hiç hak etmediği suçlamalarda bulunduğunu belirten Özışık, özelikle “Tipik bir Sünni” benzetmesinin kardeşi kardeşe kırdıracak büyüklükte bir tehlikeye sahip olduğunu ve bu girişime neden kimsenin ses çıkarmadığını sorarak serzenişte bulundu.

İşte o yazı...

Bir kaç gündür Zülfü Livaneli'nin açıklamalarını tartışıyoruz. İsmet İnönü, Bülent Ecevit ve özellikle Deniz Baykal'la ilgili söyledikleri, yenilir yutulur cinsten değil. Livaneli'ye göre, ne İnönü, ne Ecevit, ne de Baykal "solcu" değilmiş!

Zülfü Bey, CHP'nini eski liderlerini bir bir sıralarken, Kemal Kılıçdaroğlu'nu ayrı tutuyor. Livaneli'den öğrendiğimize göre, CHP'nin başındaki "tek solcu" Kemal Kılıçdaroğlu'ymuş!

Elinde "solcumetre" varmış gibi hüküm vermiş Zülfü Livaneli. 

İşte tam bu noktada solcu geçinen arkadaşlara bir çift lafım var. Ecevit'i, Baykal'ı boşverdim, hani İsmet İnönü bu ülkenin "kurucu değeri"ydi? Çatır çatır savunuyordunuz, ekranlarda bülbül gibi şakırdıyordunuz, biz konuşunca kötü oluyorduk, Zülfü Livaneli'ye bir tek lafınız niye yok? Niye "Sen halt etmişsin, İnönü çok iyi bir solcuydu" diyemiyorsunuz? 

Hadi şimdi konuşsanıza!

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar