GÜNDEM

Hadi Özışık: Soylu ile ilgili iddialar tamamen fitne

Gazeteci Hadi Özışık, TV 100'de katıldığı programda Süleyman Soylu'ya ilişkin iddiaları "fitne" olduğunu söyledi.

Hadi Özışık: Soylu ile ilgili iddialar tamamen fitne

TV 100'de yayınlanan Ahu Özyurt ile Sağlı Sollu programının 1 Ekim'de ekrana gelen bölümüne konuk olan gazeteci Hadi Özışık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ilişkin iddiaları "fitne" şeklinde değerlendirerek açıklamalarda bulundu:

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Hadi Özışık (@hadiozisik)'in paylaştığı bir gönderi ()

"Süleyman Soylu'nun şu anda ne bugün, ne yarın... 2028 yılına kadar da Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı olarak devam ederse onunla brilikte siyasi hayatını noktalayacağını söyledi.

Süleyman Soylu ile ilgili bir beklenti varsa, Ak Parti'nin ortadan ikiye bölünmesi yönünde, benim bilgiğim kadarıyla Süleyman Soylu'nun partiden ayrılma, merkez sağı temsil etme gibi bir düşüncesi yok. İçişleri Bakanı olarak görevine devam ediyor. Önümüzdeki süreçte de kendi açıklamasıyla söylüyorum: "Tayyip Erdoğan ile birlikte siyasi hayatımı noktalayacağım" dedi.

PARTİ ÖRGÜTLERİ TARAFINDAN YALNIZ BIRAKILDIĞI, KIRGIN OLDUĞU İDDİALARI

Süleyman Soylu duygusal bir isim. Ak Parti'nin içerisinde bir takım isimler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dahli olmadan Süleyman Soylu ile ilgili abuk sabuk açıklamalar yaptılar. Süleyman Soylu'da terörle mücadele eden bir isim olarak, dağlarda, taşlarda Türk askeriyle birlikte bayram yapan, secdeye giden ya da Ramazan aylarında dağlarda olan bir kişi olarak buna duygusla olarka yaklaştı ve o gece istifasını verdi. Yani işin içinde olitik bir neden yok.

SOYLU'NUN GÜNDEMİ

Sürekli görüştüğüm birisi olarak söylüyorum: Süleyman Soylu'nun gündeminde tek bir şey var. O da terörle mücadele. Hatta geçen gün bri espri yaptı: "Eve geldim, hanım dedi ki 'eve yakınlaştırma kararı çıkaracağım mahkemede.'"

Yani o kadar uzak kalmış ailesinden."

HEPSİ FİTNE

Özışık, ayrıca programın bir diğer konuğu Barış Yarkadaş'ın Süleyman Soylu ile ilgili anketlerde yüzde 7 gibi bir oran açıkladığını söyleyen Yarkadaş'a "Hepsi fitne" cevabı verdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar