GÜNCEL

Hadi Özışık: Savcı Sayan "15 Temmuz darbe değildi" diyenlere ne cevap veriyor ama

İnternethaber Yayın Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık bugünkü köşesinde 15 Temmuz darbe değildi diyen Can Ataklı'yı hedef aldı. Özışık, 'Her şey palavraysa 251 şehit için ne diyor bu arkadaş?' diyerek sitem etti. Özışık aynı zamanda Ağrı Belediye Başkan'ı Savcı Sayan'ın sözlerine gönderme yaparak, 'Sözü Savcı Sayan'a bıkıyorum' dedi.

Hadi Özışık: Savcı Sayan "15 Temmuz darbe değildi" diyenlere ne cevap veriyor ama

Can Ataklı, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. yıl dönümünde FETÖ'yü savunmuş, eli kanlı terör örgütü FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimini yok sayıp; milletin yazdığı kahramanlık destanını da aşağılayan ifadeler kullanmıştı. İnternethaber Yayın Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık da bugünkü köşesinde 15 Temmuz darbe değildi diyen Can Ataklı'yı hedef aldı. Özışık, 'Her şey palavraysa 251 şehit için ne diyor bu arkadaş?' diyerek sitem etti. Özışık aynı zamanda Ağrı Belediye Başkan'ı Savcı Sayan'ın sözlerine gönderme yaparak, 'Sözü Savcı Sayan'a bıkıyorum' dedi.

İşte o yazı...

Her 15 Temmuz'da dışarıdaki FETÖ kaçıkları ile Türkiye'deki destekçileri aynı nakaratı tekrarlayıp duruyor. Kimi "Kontrollü darbe" diyor, kimi "15 Temmuz tiyatrosu" diyor, kimi de "Numaradan darbe" diyor... E tabii bunlara bir çok vatansever cevap verdi ama, Savcı Sayan'ın cevabı eski olsa da cuk diye bugüne uyuyor.
15 Temmuz anma törenleri öncesinde, yurt dışında finoluk yapan FETÖ ve PKK kaçıkları, 5. yılda da yine aynı nakaratı tekrarlayıp durdular. 

"Tiyatro" dediler...
"Kontrollü darbe" dediler...
"15 Temmuz tiyatrosu" dediler... 

Hadi onları anladık. Hepsi sahibinin sesi. Hepsi kendilerine verilen görevi yapıyor. PKK'nın itleriyle kolkola girmişler Türkiye'yi karalıyorlar. Onlara göre FETÖ, ve PKK terör örgütü değil. 

15 Temmuz 2016 gecesi 251 şehit verdik. 2 binin üzerinde yaralı. Bu ülkenin tankıyla tüfeğiyle topuyla üzerimize ölüm yağdırdılar. 5 yıldır toprağa düşen canlarımızın acısı dinmedi. Her yıl dönümünde o acıyı yeniden yaşıyoruz. Buna rağmen içimizdeki alçaklar, "15 Temmuz darbe marbe değildi kardeşim, FETÖ diye bir terör örgütü de yoktu" diyebiliyor. 

Pensilvanya'daki İblis'i aklama derdindeler. "FETÖ" demeye varmıyor dillere, "Cemaat" demeyi daha ilkeli (!) buluyorlar. Kirli senaryolarıyla üzerimize ölüm kusan FETÖ terör örgütünü, dışarıdaki alçaklardan çok daha iyi savunuyorlar. 

Bu kalleşliğin tek sebebinin "Tayyip Erdoğan düşmanlığı" olduğunu biliyorsunuz değil mi? Can Ataklı denilen müptezel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz gecesi "zuhur" ettiğini, yani birden bire ortaya çıktığını söyledi iyi mi? Bu düşmanlık değil de nedir Allah aşkına?

Can Ataklı'nın söylediklerini buraya iliştirdikten sonra son sözümü üçün ü yazının sonunda söyleyeceğim:

Yazının devamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar