MEDYA KÖŞESİ

Hadi Özışık: Gençlerin 'Demokrat amca'sı gençlere yalan söylüyor!

İnternethaber Yayın Kurulu Başkanı Hadi Özışık, bugün kaleme aldığı yazıda, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Katarlı öğrencilere ayrıcalık tanınacağı yalanını sürdürmesini eleştirdi.

Hadi Özışık: Gençlerin 'Demokrat amca'sı gençlere yalan söylüyor!

T24 internet sitesi Katarlı öğrencilerin Türkiye'de sınavsız eğitim alabileceklerini duyurmuş, muhalif kesimlerden kararın doğruluğu araştırılmadan büyük bir tepki yükselmişti. Haberin yalan olduğunun ortaya çıkmasından sonra T24 yayınladığı açıklamayla özür diledi. Ancak haberi her defasında dile getiren CHP Genel Başkanı geri adım atmadı. İnternethaber Yayın Kurulu Başkanı Hadi Özışık da yalan haberi savunmaya devam eden CHP liderine "Bir yalan, bir iftira bu kadar mı sahiplenilir?" diyerek yüklendi.

İşte o yazı:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Demokrat amca” rolüne soyunmuş. Gençlere, “Ben sizin demokrat amcanızım” diyor. Güzel bir “amca” Kemal Kılıçdaroğlu. Örnek bir “amca.” Yalanla, dolanla, iftira ile işi olmaz hiç!

“Demokrat amca” olmanın gereği, gençlere sahip çıkıyor, hak ve hukuklarını koruyor, Katarlı öğrencilerin sınavsız Tıp Fakülteleri’ne girmemesi için vücudunu siper ediyor:

- Kendi gencine bu kadar sevgisiz bu kadar saygısız bir iktidar işte.     Hiç mi utanmıyorsunuz bunları yaparken ey AK Parti? Aranızda biriniz çıkıp da bu adaletsizdir diyemedi mi? Bizim çocuklar o okullara girebilmek için bütün gençliklerini heba ediyorlar!

“Amca” dediğiniz böyle olur işte!

Yeğenlerine sahip çıkmak yerine Katarlı öğrencilere mi sahip çıkacak?

Yıl boyunca Üniversite sınavında başarılı olmak için ter döken gençlerimiz dururken, Katarlı öğrencileri sınava sokmadan Tıp Fakültesi’ne almak kimin haddine? Hele hele Kemal Kılıçdaroğlu gibi “Demokrat amca” varken…

Yazının devamı için tıklayınız...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar