GÜNDEM

Hadi Özışık: Ekrem İmamoğlu, var olan kredisini bu tweetle bitirdi

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, 'Perde Arkası' programında Süleyman Özışık'la, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kadınlar Günü'nde Meral Akşener ve Pervin Buldan'a attığı mesajı değerlendirdi. Hadi Özışık, ''Ekrem İmamoğlu, var olan kredisini bu tweetle bitirdi'' diyerek yerinde bir tespitte bulundu.

İnternethaber Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, 'Perde Arkası' programında Süleyman Özışık'ı ağırladı. Programda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kadınlar Günü'nde Meral Akşener ve Pervin Buldan'a attığı mesajı değerlendirdiler. Hadi Özışık, ''Ekrem İmamoğlu, var olan kredisini bu tweetle bitirdi'' dedi. 

Süleyman Özışık, ilk defa Kadınlar Günü'nü kutlamıyor İmamoğlu, ne oldu da Sayın Meral Akşener ve Pervin Buldan'ın isimin ön plana koydu.Onların nezdinde büyün kadınların kadınlar gününü kutluyorum dedi. Kadınlar gününü kutladığı kadını şöyle bir görelim. Dİyarbakır'da 600-650 gündür evlat nöbeti tutan anneler var değil mi? Sayın Ekrem İmamooğlu o kadınların, kadınlar gününü kutlamıyor, o kadınların çocuklarını dağa götüren kadının kadınlar gününü kutluyor. Diyor ki siz önemli değilsiniz diyor'' diyerek tepki gösterdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum