TV HABER

Hadi Özışık canlı yayında İYİ Parti'li Ümit Dikbayır'a isyan etti: İktidara gelmeden diktatörlük yapıyorsunuz!

Habertürk'te yayınlanan ve Hülya Hökenek'in sunduğu Enine Boyuna programında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır, Hadi Özışık'ın gazetecilik kimliğine saldırınca tepki ile karşılandı. Özışık, "Siz iktidar olmadan diktatörlük yapıyorsunuz" dedi.

Habertürk'te yayınlana ve Hülya Hökenek'in sunduğu Enine Boyuna programında Hadi Özışık ve Ümit Dikbayır arasında çok sert bir tartışma yaşandı. 

Dikbayır'ın 99 depremi ile ilgili açıklamalarına karşın soru sormak isteyen Özışık, Dikbayır tarafından beklemediği bir ithamla karşılaştı. Dikbayır, Özışık'ın gazetecilik kimliğine saldırdı ve "O kadar çok savunuyorsunuz ki Cumhur İttifakı'nı. Ya Cumhur İttifakı'nda siyaset yapın ya da gazeteciliğinizi yapın." ifadelerini kullandı. 

"SİZ GAZETECİLİĞİMİZİ SORGULAYAMAZSINIZ"

Özışık, bu sözlere "Ben gazeteciyim ve siz bunu sorgulayamazsınız. Siz bana ayar veremezsiniz. Yanlışınızı ortaya koyunca gazeteci olmuyor muyuz? Sizin yaptığınız çok ayıp. İki gün önce beni arayıp tebrik ettiniz. Meral Hanım ile ilgili olumlu konuşunca gazeteci oluyoruz, eleştirince olmuyor muyuz?" diyerek tepki gösterdi. 

"İKTİDAR OLMADAN DİKTATÖRLÜK YAPIYORSUNUZ"

Özışık, Dikbayır'ın bu ithamına karşı "Siz iktidar olmadan diktatörlük yapıyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Araya giren program sunucusu Hülya Hökenek, reklama gitti. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar