KULİS

Hadi Özışık, canlı yayında açıkladı: Erdoğan adına racon kesen yazarlara önlem alınacak mı?

Dün Habertürk'te yayınlanan "Nedir Ne Değildir?" programına katılan Hadi Özışık, AK Parti'nin iletişim ve medya üzerine yaptığı 3 günlük kamptan çok önemli detaylar verdi. Özışık, toplantıda "Erdoğan adına racon kesen yazarlardan rahatsızlıkların olduğuna" dair söylemlerin konuşulduğunu açıkladı.

Hadi Özışık, canlı yayında açıkladı: Erdoğan adına racon kesen yazarlara önlem alınacak mı?

AK Parti, 3 gün süren medya ve iletişim toplantısında birçok konuyu ele aldı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a rapor olarak sundu. 

Toplantıda konuşulanları ve detayları dün Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy'un konuğu olan Hadi Özışık dile getirdi. 

CUMARTESİ ANNELERİ

Canlı yayında önemli açıklamalarda bulunan Hadi Özışık, toplantıda Cumartesi Anneleri'nin de konuşulduğunu dile getirdi. Özışık'ın aktardığına göre toplantıda, "Diyarbakır'daki annelere sahip çıkıldığının ama Cumartesi Anneleri'nin de unutulmaması gerektiğinin" altı çizildi. 

RACON KESEN YAZARLAR

Özışık'ın açıklamalarında göze batan en önemli konu ise "Cumhurbaşkanı adına racon kesen yazarlardan duyulan rahatsızlık" konusu oldu. 

Özışık, daha önce Erdoğan'ın da dile getirdiği "racon kesen yazarlar" konusunda partililerin rahatsızlıklarını rapor halinde Cumhurbaşkanı'na sunduklarını belirtti.

Toplantıda ayrıca; Hak, hukuk, adalet konusunda önlemlerin alınması gerektiği...

AK Parti'nin halktan uzaklaştığı... Başarılı isimlerin dışlandığı, başarısız isimlerin iş başına getirildiği gibi konular ele alınmış...

Hadi Özışık, verdiği kulis bilgilerin ışığında AK Parti'de bir güncelleme yaşanacağını düşündüğünü ifade etti. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar