GÜNDEM

Hacı Yakışıklı: 'PKK, Türkiye'yi değil, ama İyi Parti'yi böldü!'

Yeni Akit yazarı, Hacı Yakışıklı bugünkü köşesinde, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i topa tuttu. Yakışıklı, ''Sayın Akşener elbette Müslümandır, Türk’tür; ama ben ona bakınca Müslüman Türk kadınını değil HDP’ye alan açan bir orta yol siyasetçisini görüyorum' diyerek ateş püskürdü.

Hacı Yakışıklı: 'PKK, Türkiye'yi değil, ama İyi Parti'yi böldü!'

Yeni Akit yazarı, Hacı Yakışıklı bugünkü köşesinde, 'PKK, Türkiye'yi değil, ama İyi Parti'yi böldü!' başlıklı dikkat çeken bir yazı yayınladı. Yakışıklı,  İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i son yaşanan olaylarda takındığı tavır dolayısıyla eleştirdi. Yakıiıklı, ''Selahattin Demirtaş “ırkçı faşistler” diyerek aslında İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu ve ekibine hakaret ediyor. Bunun karşısında Akşener “çıt” çıkaramıyor. Bu nasıl yol arkadaşlığı?Ben bile Yavuz Bey’e “ırkçı faşist” diyen Demirtaş’a “Yazıklar olsun” diyorum. Aynısını Akşener neden bir türlü söylemiyor. Konuşsa, itiraz etse; ama susuyor! İşin garibi bu duruma Yavuz Bey de susuyor. Neden yahu neden? Omzunuza çöken mi var?Sayın Akşener elbette Müslümandır, Türk’tür; ama ben ona bakınca Müslüman Türk kadınını değil HDP’ye alan açan bir orta yol siyasetçisini görüyorum'' diyerek ateş püskürdü. 

İşte o yazı... 

Meral Akşener, “İçişleri Bakanlığı yapmış biriyim” diyor. Ahmet Davutoğlu, “Başbakanlık yapmış biriyim” diyor. Ali Babacan, “Ekonomi Bakanlığı yapmış biriyim” diyor. Kemal Kılıçdaroğlu, “Hesap uzmanıyım” diyor.

Fakat siz şimdi Cemal Süreya’nın şiirindeki gibi “Görklü bir hayatın yabancaya berbat bir çevirisi” gibi siyaset tarzlarını deniyorsunuz. Sırf Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek uğruna HDP’nin hegemonyası altına girmiş görüntünüz var. Nereden baksan tutarsızlık! Memleketten bir insan manzarası olamadıktan sonra allame-i cihan olsanız ne gam! 

Selahattin Demirtaş “ırkçı faşistler” diyerek aslında İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu ve ekibine hakaret ediyor. Bunun karşısında Akşener “çıt” çıkaramıyor. Bu nasıl yol arkadaşlığı?

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar