KULİS

Habertürk'ün başına Nuh Albayrak mı geçecek?

Fatih Altaylı'nın Habertürk'ten istifasının ardının yerine kimin geçeceği merak konusu. Habertürk için ismi geçenler arasında Nuh Albayrak da vardı. Fakat Nuh Albayrak başka bir medya grubuyla anlaştı.

Habertürk'ün başına Nuh Albayrak mı geçecek?
GAZETECİLER.COM ( ÖZEL İÇERİK)- Medya Fatih Altaylı'nın sürpriz istifasıyla başladı güne... Seçime bir gün kala gelen bu istifa, medyada şaşkınlık yaratırken Altaylı'nın koltuğuna da kimin oturacağı tartışılmaya başlandı. 

İstifa haberinden sonra Gazeteciler.com'a gelen bir telefon, Türkiye Gazetesi'nden bir süre önce ayrılan Nuh Albayrak'ın bu koltuğa oturmak için yola çıktığı yönündeydi. Albayrak'ı aradığımızda yolda olduğunu doğruladı ancak Taksim'e doğru değil İki Telli'ye doğru gittiğini söyledi. Meğer Mustafa Karaalioğlu, Nuh Albayrak'la çoktan el sıkışmış ve Star'ın yayın koordinatörü olarak anlaşmıştı. 
Peki Fatih Altaylı'nın koltuğuna kim oturacak?

Şuanda en güçlü aday Altaylı'yla ayrılmaz ikili olan Doğan Satmış görünüyor. Sonra ne olacağını bilemiyorum. Seçimden sonra Ciner Grubu yeni bir strateji tayin edip yeni bir genel yayın yönetmeni belirleyecek mi göreceğiz?

ÇOK OKUNANLAR