ALKIŞ

Habertürk'e alkış

Geçtiğimiz gün Habertürk ana haber bülteninde yayınlanan 'karne hediyesi et' başlıklı haber sonrası muhabir Fatmanur Boylu'nun röportaj yapılan çocuğa önceden söylenmesi gerekenleri tembihlediğinin ortaya çıkmasının ardından Habertürk yönetimi, muhabir Fatmanur Boylu'nun işine son verdi. Yaşanan bu gelişmenin ardından Habertürk, alkış köşemizde yerini aldı.

İstanbul Şişli'de kasapta haber yapan bir televizyon muhabiri, annesi ile alışverişe gelen ilkokul öğrencisi A.G.'ye mikrofon uzatmıştı.

A.G. de, annesinin kendisine, "karne hediyesi olarak et aldığını" söylemişti. Görüntüler, sosyal medyada viral olurken, iktidarın ekonomi yönetimi de eleştirilmişti. 

"Yalan haberlere, siyasete malzeme yapılmaktan şikayetçiyiz"
Sabah gazetesinin ulaştığı, A.G.'nin annesi Nihal Güney, "fakir olmadıklarını" söyledi. Şişli'de yaşadıklarını, ev ve arabaları bulunduklarını belirten Nihal Güney, "yalan haberlerle siyasete malzeme yapılmaktan şikayetçi olduklarını" dile getirdi.

Habertürk yönetimi ise çekim anının ham görüntüleri üzerinde inceleme başlattı. Görüntülerde muhabir Boylu'nun mikrofonu çocuğa uzatmadan önce "Ayazcığım bana şey der misin, 'Annem karne hediyesi bana et aldı" dediği görüldü.

İnceleme sonunda muhabirin haberi kurguladığı ortaya çıkınca Habertürk yönetimi, muhabir Fatmanur Boylu'nun işine son verdi.

Yaşanan bu olayın ardından HABERTÜRK kanalı ve yönetimi, ALKIŞ köşemizde yerini aldı.

Tüm 'kaybetti' haberleri için tıklayın

Tüm 'kazandı' haberleri için tıklayın

Tüm 'alkış' haberleri için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar