GÜNCEL

Habertürk yazarı Kübra Par Kılıçdaroğlu’nun patatesli böreğinin şifrelerini yazdı!

Habertürk yazarı Kübra Par, Kemal Kılıçdaroğlu'nun , sosyal medya hesabından bayram için eşiyle börek yaptığı fotoğrafın şifrelerini tek tek çözdü. Par, 'Kavganın ve aşırı ciddiyetin hâkim olduğu sıkıcı siyaset dünyasından sıyrılıp umut ve mutluluk vaat ediyor' dedi.

Habertürk yazarı Kübra Par Kılıçdaroğlu’nun patatesli böreğinin şifrelerini yazdı!

Bir süredir sosyal medyada evinin mutfağından ve çalışma odasından görüntüler paylaşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı'nı da Ankara'da evinde geçiriyor. Kılıçdaroğlu, dün akşam Twitter hesabından eşiyle birlikte bayram hazırlıklarını paylaştı.Paylaştığı fotoğraflarda Kılıçdaroğlu, mutfakta börek yapan eşi Sevil Kılıçdaroğlu'na yardım ederken görüldü. Habertürk yazarı Kübra Par, bugünkü köşesinde Kılıçdaroğlu'nun o fotoğrafını değerlendirdi. Par, 'Kılıçdaroğlu’nun patatesli böreğinin şifreleri' başlıklı yazısında 'Üstelik patatesli börek deyip geçmeyin, Kılıçdaroğlu o fotoğraflar üzerinden seçmene 4 farklı mesaj veriyor' deyip tek tek sıraladı. 

İşte o yazı... 

Birkaç hafta önce evinin mutfağından paylaştığı video çok tutunca Kılıçdaroğlu aynı mekânı yeni siyaset meydanı olarak kullanmaya karar verdi.

Açıkçası ben siyasi iletişim dili bakımından başarılı buluyorum bu mutfak serisini.

Kürsüden prompterdan okunan soğuk konuşmalardan çok daha etkili ve dikkat çekici.

Üstelik patatesli börek deyip geçmeyin, Kılıçdaroğlu o fotoğraflar üzerinden seçmene 4 farklı mesaj veriyor.

“Mütevazı bir evimiz var, ben de sizden biriyim” diyor.

Eşine mutfakta yardım eden erkek profili çizerek kadın seçmenlerin gönlünü çalmayı hedefliyor.

Sıradan ev hayatının sosyal medyanın en önemli malzemesi haline geldiği bir çağda Z kuşağının anlayacağı dilden konuşuyor.

Kavganın ve aşırı ciddiyetin hâkim olduğu sıkıcı siyaset dünyasından sıyrılıp umut ve mutluluk vaat ediyor.

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar