GÜNDEM

Habertürk Spikeri Canlı Yayında Gözyaşlarına Hakim Olamadı! 10 Yaşındaki Küçük Kızın Ses Kaydı Gündem Oldu!

Habertürk spikeri olan Serap Belet, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Konuşmakta zorluk çeken spiker, 10 yaşındaki küçük Elif'in ölmeden önce enkaz altında babasına yolladığı ses kaydı karşısında ne yapacağını bilemedi. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Habertürk Spikeri Canlı Yayında Gözyaşlarına Hakim Olamadı! 10 Yaşındaki Küçük Kızın Ses Kaydı Gündem Oldu!

Depremde yaşamını yitiren 150 kişinin olduğu apartmanda 10 yaşındaki küçük Elif'in ses kaydı gündem oldu. Enkaz altında iken babasına ses kaydı gönderen Elif, kendisinin de öleceğini söyledi. 4 kişilik Gövce ailesinde yalnızca baba Mümtaz Gövce o apartman enkazında değildi. O esnada İstanbul'da olması nedeniyle ailesinin yanında bulunmuyordu.

Küçük Kızın Ses Kaydı Herkesi Üzdü

10 yaşındaki Elif'in ses kaydını dinleyen herkes büyük bir yıkım yaşadı. Habertürk Spikeri Serap Belet ise canlı yayında gözyaşlarını tutamadı. Yaşanan bu üzücü olayın hemen ardından konuşmakta zorlandı ve gözlerindeki yaşı sildi.

Enkaz Altında Can Verdi

Gövce ailesinde baba Mümtaz Gövce hariç diğer üç aile üyesinin cansız bedenine ulaşıldı. Kahramanmaraş merkezli depremin ardından yaşanan bu olayla birlikte sosyal medya kullanıcıları da ne diyeceğini bilemedi. Hatay Antakya'daki Elit Apartmanı'nın yıkılması sonrasında 150 kişi yaşamını yitirmişti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar